| Günaydın Mesaji | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Günaydın Mesaji Paz Ağus. 05, 2007 12:43 am | |
| Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın Bir sevda masalandaki tum doslar...
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Paz Ağus. 05, 2007 2:32 am | |
| Günaydın olumlu bakış,günaydın akıl ve duygu dengem ile beni anlamlı kılan hayat ve günaydın sevgi saygı azmi ile umutsuzluğu yendiren yaşama sevincim..Günaydın "Bir Sevda Masalı" |
|
| |
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Paz Ağus. 05, 2007 9:32 am | |
| GUNAYDIN ICIN GECKALDIM AMA IYI PAZARLAR DIYIM BENDE HERKESE | |
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Paz Ağus. 05, 2007 10:11 am | |
| MUTLU PAZARLAR DİLEKLERİNİN ARDINDAN MUHTEŞEM BİR HAFTAYA HEP BERABER MERHABA !!! | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Ptsi Ağus. 06, 2007 12:32 am | |
| Gunaydin sevdanin masal oldugu masalarin gercek oldugu yer Her zaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
BIR SEVDA MASALI
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Ptsi Ağus. 06, 2007 1:58 am | |
| |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Ptsi Ağus. 06, 2007 12:10 pm | |
| İyi geceler bir sevda masalı... |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Ptsi Ağus. 06, 2007 9:30 pm | |
| Günaydın arkadaşlar,güzel bir gün dilerim hepimize... |
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Ptsi Ağus. 06, 2007 11:29 pm | |
| Mavi Sevda Diyarına MasMavi Günler Diliyorum. | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Salı Ağus. 07, 2007 1:45 am | |
| GUNAYDIN MASALAR DIRAYININ SEVGILI UYELERI VE SEVGILI MISAFIRLERI GUNUNUZ AYDIN NESENIZ BOL OLSUN
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Salı Ağus. 07, 2007 5:53 am | |
| gunaydina gec kaldim ,, Bende tunaydin diyim herkese | |
|
| |
| Günaydın Mesaji | |
|