M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BEN SENI SEVDIM Paz Ağus. 12, 2007 4:18 am | |
| BEN SENI SEVDIM Ben seni sen olduğun için sevdim. Yüreğindeki sıcaklığı sevdim adının ilk harfini sevdim. Gülüşünü buseni bakisini sevdim. Ya nasıl anlatsam! Ben senin âşık oluşunu sevdim. Ben senin bensiz gecen gecelerini sevdim. Ayla yıldızlara bakisini geceye seslenişini sevdim. Ben senin bana verdiğin o gücü sevdim. Dokunuşunu hissedişimi sevdim. Ben senin bana verdiğin mutluluğu sevdim. Yolunu beklemeyi sevdim. Hasretini özlemini çekmeyi sevdim. Ben senin bitmeyen sevdanı sevdim. Ben senin acını paylaşmayı sevdim. Ben senin hüzünlenişini sevdim. Sonra mutlu olduğun anları sevdim. Ben senin sacını tarzını giyinişini sevdim. Aynaya bakisini gülümseyen gülüşünü sevdim. Ben senin yemek yiyişini oturuşunu kalkışını sevdim. Ben senin sesiz gecelerde ağlayışını sevdim. Sonra denizin sesini dalgaları sevisini sevdim. Ben senin bana gelişlerini sevdim yar. Asiliğini hırçınlığını ve gururunu sevdim. Ben senin bana konuşmanı susmanı sevdim. Ben senin küsmeni barışmanı sevdim. Ben senin geçmişini senin olduğu için sevdim. Ben senin yaralarıma merhem oluşunu bile sevdim. Ben senin sokaklar da bekleyişini sevdim. Ben senin benim için yaptıklarını sevdim. Ben senin seni seviyorum deyisini sevdim. Sevdiğim ben senin her şeyini sevdim. Benimle olduğun için benim olduğun için seni çok sevdim. Bazı aksamlar gidisini ve bana dönüşünü sevdim. Ben senin sabırla bekleyişini sevdim. Ben senin bana sadik oluşunu sevdim iste. Ben seni sevdim sırf sen olduğun için seni sevdim sevdim iste.. 12 ağustos 07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Mart 22, 2016 4:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: BEN SENI SEVDIM Paz Ağus. 12, 2007 10:04 am | |
| ''Seni sırf sen olduğun için sevdim ! ''
ne güzel bunu söyleyebilmek,sevdaların artık nedenlere bağlandığı bu zamanda.
canım yüreğin dert görmesin.sen sev !...yüreğin hep sevgiyle dolu olsun inşallah..inan ki gerisi bomboş | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: BEN SENI SEVDIM Paz Eyl. 09, 2007 1:29 am | |
| cok cok cok guzel bir siir yureginize saglik | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: BEN SENI SEVDIM Cuma Kas. 23, 2007 8:35 am | |
| yuregine kalemine saglik Bir sevda masali paylasimin icin tskler | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: BEN SENI SEVDIM Ptsi Mayıs 05, 2014 4:59 pm | |
| ben senin kusmeni barismani sevdim ben senin gecmisini senin oldugu icin sevdim ben senin hatiralarini yuralarima girisini sevdim yuregine salik | |
|