Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

ICIMDEKI SEVGI

2 posters
YazarMesaj
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

ICIMDEKI SEVGI Empty
MesajKonu: ICIMDEKI SEVGI   ICIMDEKI SEVGI I_icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 3:20 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ICIMDEKI SEVGI

Bir yaprak gibi kendimi hafif hisediyordum. Icimde garip bir esinti vardı, sanki parmakları parmaklarıma değdigi o an içim ürpermişti, yanlış mi yapiyorum diye bir an duraklamıştım… Ama o gülen gozler sanki “hayır” diyordu yanlış “bir sey yok korkma” der gibi, cesaret verircesine,yüreğimin ta içine hükmediyordu. Bakamıyordum gözlerine ve nedenini bilmiyordum!

Ellerimi öylece bırakmiştim ellerine, sıcaktı, sanki yuregimin derinliklerinde serin bir irmak akıyordu sonsuza doğru, bir yandan da korkuyordum, kendimle savaşa girmiştim, sanki bir an kaybettim diye düşündum. Tüm kurallarım yıkılmişti, bana,ben hukmetmiyordum ve bir başkası idare ediyordu sanki beni. Bu korkuyla kaybetme içgüdüsü beni aşıyordu! Bunları yaşarken yine gozyaşi, yine uzüntülü geceler diye aklimdan gecirdim…

Yuregime hitap eden o gozleri gormemekte imkansizdi… Bu kez “korkma” diyordu “butun yuregini birak avuclarimin icine korma, ben hep ellerini tutacagim”. Son kez diyordum “birak hayatta bir kezde kendi istedigini yap ve hic bir sey dusume” ..
Evet, dusunmedigim ya da dusunmek istemedigim o anlar yuregimden kanat takip ucan kuslarin ozgurlugunu hissediyordum. Beklide ben hic bu kadar masumunu gormemistim.. Hep bir seyler verdim mutlu olmak icin, odunler, tavizler ama iste karsimda tum yuregini benim icin ortaya koymus biri duruyordu ve ben korkularim yuzunden onun kollarina birakamiyordum kendimi! bunu cok istememe ragmen, mantigima sigmiyordu “haksizlik” diye dusunuyordum, belkide korkularimin kurbani oluyordum...

Oylesine sefkat dolu yuregini tum sevgisiyle ortaya koyan biriydi, ne kadar karsi koysamda buna engel olamiyordum.. Belki de bugun kadar sevda ya da sevgi neyse adi,ben gercegini gormemistim ya da yasadim sanmistim, belki de tek tarafli yasamistim...
Bu yuzden incinmekten, tekrar kirilmaktan, uzulmekten korkuyordum..

Ellerim avuclarinda bunlari dusunurken yuregimde o korkularla doluyordu ve gozlerine kacamakta olsa bakiyordum ..
O an sozler bitmis, suskun dudaklarimiz ve yuregimiz binlerce sey soyluyordu, itiraf etmekten cekiniyorduk, ya ikimizde cok korkuyorduk ya da incitmekten kaciyorduk.

O an sunu dusundum! Seven bir yurek iste, sicacik bir omuz rahat ol ve basimi omzuna yasladigimda, onunda benden farki yoktu ama cesareti belki de benden fazlaydi ki sikica ellerimde tutup sevgisini tum yuregiyle, titreyen vucuduyla itiraf etmeye calisiyordu… Sanki saatler gecmis ellerimiz kenetlenmis bir sekilde öylece gozlerimiz ve yuregimiz her ne olursa olsun birdi...

Beklide o kucuk su kenari, o an sahit oldugu sevdayi cok az gorebilmisti. ansizin baslayan yagmur sanki bize yasayin sevdanizi der gibi bereketini sunuyordu..
Buyuk bir agacin golgesinde,bir butun olmuscasina,yuregimin en anlasilmaz karmasasini sozlere dokemiyecegimiz anlardi. Belki de ilkez korkularimi bir yana birakmistim onun yaninda, cunku beni incintmeyecegini biliyordum. Ben incinirsen sanki onu yuregi inciniyor gibi aci cekiyordu..

Acaba gercek sevda bu muydu, sevgi bu muydu? Sevgi emek ister, yurek isterdi.
Belki de ben,o yuregi,o gun orada,onun ellerinden sikica tutarken tum dusuncelerimi, korkularimi bir yana birakip “iste al bu yureği, bu bedeni, bu semanin altinda avuclarinin arasina sesizce birakiyorum” diyordum… Icimden!
Belkide o an icimde gecenleri okuyor gibi gozlerime bakiyordu.. Hakliydi da, neden sakliyordum ki icimdeki firtinalari, yuregimin soz dinlemez asiligini anlatamiyordum…

Ama onun yaninda kendimi cok daha rahat hisediyordum, belkide bana verdigi guvenden ve yuregindeki sevgisindendi..
Bilemiyordum, bildigim bir sey vardi ki…
Yaninda mutluydum..

Kekse, keşke ben de sozlere dokebilsem, yuregimdek firtinalari....

20.08.07

Lale

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

En son BiR-SeVdA-MaSaLi tarafından Cuma Ağus. 08, 2008 7:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
Romeo
Seruvenci
Seruvenci
Romeo

ICIMDEKI SEVGI Empty
MesajKonu: Geri: ICIMDEKI SEVGI   ICIMDEKI SEVGI I_icon_minitimePerş. Şub. 21, 2008 5:24 pm

cok anlamli bir yazi insani masalar diyarina goturuyor

yuregine ve emegine saglik
http://www.romemyo.de
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

ICIMDEKI SEVGI Empty
MesajKonu: Geri: ICIMDEKI SEVGI   ICIMDEKI SEVGI I_icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 9:23 am

tslederim romeo

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
Romeo
Seruvenci
Seruvenci
Romeo

ICIMDEKI SEVGI Empty
MesajKonu: Geri: ICIMDEKI SEVGI   ICIMDEKI SEVGI I_icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 9:49 am

ama gercekten oyle insan okurken duygulanmamak munkummudur cok guzel yazmisiniz
http://www.romemyo.de

ICIMDEKI SEVGI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SEVGI NEYDI ? SEVGI EMEKTI
» içimdeki sen
» SEN SENCE SEVGİ NEDİR BİLİYORMUSUN SENCE SEVGİ NE DUR DA DİN
» SEVGİ
» sevgi