| GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI Salı Ara. 04, 2007 4:27 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] GUNUZ AYDIN NESENIZ BOL OLSUN ARKADASLAR
BIR SEVDA MASAlI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI Çarş. Ara. 05, 2007 6:03 am | |
| biraz rahatsız olmakla beraber evdeyim ve masal diyarımızdan huzur almaya geldim.
HERKESE SIHHATLER DİLİYORUM BOL YAĞIŞLI BİR İZMİR GÜNÜNDEN | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI Çarş. Ara. 05, 2007 10:13 am | |
| İyi akşamlar tüm arkadaşlara..Soğuk algınlığı çeken dostlara da geçmiş olsun diyorum.Esenlik bulmanız dileğiyle efendim. |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI Çarş. Ara. 05, 2007 10:15 am | |
| Tskler sizede ayni dilerkleri gonderiyoruz gok turkmen bay sagolun _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI Çarş. Ara. 05, 2007 4:08 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI Çarş. Ara. 05, 2007 10:13 pm | |
| |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI Perş. Ara. 06, 2007 3:10 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
Göktürkm Misafir
| |
| |
| GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSTLARI | |
|