| GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Arda Seruvenci
| Konu: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI Perş. Ara. 13, 2007 2:06 pm | |
| | |
|
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI Perş. Ara. 13, 2007 3:39 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI Perş. Ara. 13, 2007 9:47 pm | |
| |
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI Cuma Ara. 14, 2007 12:19 am | |
| |
|
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI Cuma Ara. 14, 2007 4:00 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI C.tesi Ara. 15, 2007 12:21 am | |
| Pırıl pırıl bir güneşin parladığı Ankara sabahından,herkese mutluluklar dileyerek günaydınlar diyorum.
En son tarafından C.tesi Ara. 15, 2007 5:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI C.tesi Ara. 15, 2007 12:25 am | |
| |
|
| |
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI C.tesi Ara. 15, 2007 4:39 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI PARA GUNUN KAHVALTI MENUSU BENIM SIMDIDEN CANIM CEKTI NEYSE BEN BI MUTFAHA KADAR GIDEYIM HAYDI GORUSMEK OZERE | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| |
| |
| GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI SAKINLERI | |
|