M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSLARI Paz Ara. 16, 2007 3:57 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSLARI Paz Ara. 16, 2007 10:33 pm | |
| Günaydın arkadaşlar..Haftanız güzel geçsin... |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSLARI Ptsi Ara. 17, 2007 3:48 am | |
| Muhteşem bir hafta diliyorum Masal Diyarı Dost Yüreklere | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSLARI Ptsi Ara. 17, 2007 10:25 am | |
| Tskler canimbilerde sana diliyoruz bu guzel dileklerini _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSLARI Ptsi Ara. 17, 2007 3:54 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSLARI Ptsi Ara. 17, 2007 10:15 pm | |
| |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: GUNAYDIN BIR SEVDA MASALI DOSLARI Ptsi Ara. 17, 2007 11:44 pm | |
| Günaydın Tüm Dost Yüreklere | |
|