melek Süper Üye
| Konu: ANNEM... Çarş. Şub. 21, 2007 1:23 pm | |
| Küçücük bir beden iken , sıcak kollarında ısındım Geceleri başımda beklerken , masallarınla aldandım Meğer hayat ne acı , bunu sonradan anladım Keşke anlatmasaydın annem , güzel sandım , çok yandım...
Pamuklara sarılı prenses gibi büyüdüm Ne zaman dertlensem yanımda hep seni gördüm Bambaşkaydı benim için hazırladığın dünya O eşsiz sevginle bir çember ördün...
Senden aldım sevgiyi , biraz evirdim çevirdim Sever sandım herkesi , ahh annem çok incindim Anladım ki yar sensin , çok kırıldı kalbim Hataymış anladım , senden başkasını sevdim...
Boşuna denmemiş elbet ''Ana Gibi Yar Olmaz !'' Kimi seversen sev , yürek onsuz hayat bulmaz Kaç yaşında olursan ol , sevgisine muhtaçsın Sen ne söylersen söyle , onun yüreği durmaz...
*melek* | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ANNEM... Perş. Şub. 22, 2007 4:24 am | |
| Sevgili melek cok anlamli bir siir yazmisin yuregine emegine saglik anneler vaz gecilmezimizdir.....
...LaLe.....
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Dusler S Misafir
| Konu: Geri: ANNEM... Perş. Şub. 22, 2007 4:56 pm | |
| Harika bir siir paylasim icin tesekkurler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: ANNEM... Perş. Şub. 22, 2007 11:21 pm | |
| BU NE GÜZEL BİR TEŞEKKÜR ŞEKLİ :bounce:
ASIL BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM BU TOPLULUĞUN BENİ ALKIŞLAYAN ELLERİNE ... | |
|