Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: gunaydin bir sevda masali sakinleri Paz Ara. 30, 2007 5:11 am | |
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: gunaydin bir sevda masali sakinleri Paz Ara. 30, 2007 9:37 am | |
| iyi gunler |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: gunaydin bir sevda masali sakinleri Paz Ara. 30, 2007 9:37 am | |
| hoşgeldin permell cim..hoş vakitler diliyorum | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: yeni yiliniz simdiden kutlu olsun gunaydin bir sevda masali Paz Ara. 30, 2007 3:22 pm | |
| | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: gunaydin bir sevda masali sakinleri Paz Ara. 30, 2007 3:40 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
YILIN BU SONGUNUNDE TUM KOTU ANILARINIZI GECMISTA BIRAKARAK YENI BIR YILA EN GUZEL DILAKLERINIZ ARZULARINIZ SEVGIDOLU YUREKLERINIZDE YEPYENI BIR YILA MERHABA DEMENIZ DILEGIYLEN GUNAYDIN DIYORUM ARKADASLAR
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: gunaydin bir sevda masali sakinleri Paz Ara. 30, 2007 10:36 pm | |
| YENİ YIL KUTLAMA AMAÇLI GÜNAYDIN İLETİSİ:
Bugün 31 Ararlık 2007...2007 yılının son günü, iyisi kötüsü-acısı tatlısı ile bitiriyoruz yılı.. Bir gün diye başladım, bir yıl bitecek..Özelliği bundan..Bu duygu ve düşüncelerle, tüm mavi site "Bir Sevda Masalı" Forum üyeleri başta olmak üzere tüm arkadaşlarımın, ülkemin, ulusumun ve tüm dünyanın Yeni Yılını Kutluyorum...Yeni gün yeni yıla evrilecek.. Gününüzle birlikte yılınızda iyi başlasın, sorunu az devam etsin,size ve tüm sevdiklerinize sağlık,güzellik ve beklentileriniz gerçekleşmesine sebep-sonuç olsun. Esenlikler arkadaşlar.. |
|
Skyline Site Organizer
| Konu: Geri: gunaydin bir sevda masali sakinleri Ptsi Ara. 31, 2007 4:40 am | |
| yilin songununden sevgiler saygilari | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: gunaydin bir sevda masali sakinleri Ptsi Ara. 31, 2007 4:44 am | |
| Masmavi Masal Diyarımızın dost yüreklerine Selam Olsun ! | |
|