Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU

3 posters
YazarMesaj
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU Empty
MesajKonu: YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU   YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU I_icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 12:56 pm

pencere kenarindan araladigim perdenin .. Sabahin ilk isikleri odamin rutubetli kasvatli havasini solumaya baslamisti ..soklarl sesiz insalnar hada enderinn uykularindan henus gozlerini aralamamislardi karsidaki cinar agacindan yankilanan kus sesleri gunaydin dercesine sarkilar soyluyorlardi... .

uzun sure gozlerim oylecebos sokaklara dalip gitmisti.. bom .bos sokaklar dangin bakislarim arasinda yuregimdeki o garip esintinin heyecanini hisede biliyordum...
Taa, derinlerden bir yerde kopirdanislar yuregimden beynime titresimler veriyordu .... Kuslar kadar ozgur olman huzurunu tum benligide damarlarimda yasiyordum.. Sanki bu sabah,, ..
icimden bu bos sokaklara tum sesemle hakirmak geliyordu icimden ..Yuregimde biriken tum ofkeni nefretimi kus,mak burada bittirmek enguzeli diye dusunuyordum...Ve bir daha acilmamacina tozlu raflar arasinda koybolmasini saglamak icin butun cabami sarfediyordum.. Yuregimin sessiz cigliklarini artik duya biliyordum.. ... .

Evet. evet . bunu yapmaliyim diye dusundum bir an ..

.belkide uzun bir zamandan sonra karsiladigim ilk gunes isiklari yuregimdeki sessis cigliklarin sesiydi ..
Oysa her sabah baktigim bu yol bu agaclar bu kus sesleri bir anlam ifade etmezken bu sabah yuregimde tipki kuslar gibi kanat cirpiyordu sabahin o muhtesem kiziligina.. Kuslarin o muhtesem sesleri ahenkli bir muzugin maneleri gibi geliyordu kulaklarima..Yuregim bir katdaha kipir kipirdi..

Oysa daha bir kac gun oncesi isyanlar yagdirdigim yine ayni sokak deyilmiydi .. .

Oysa yuregim her yeni gune baslamayi ret ederken bu sabah farkli bir heyecanin izlerini tasiryordu.

Dusunceler arasinda dalip gitmek ten yorulmus bedenim pencere kenarindaki o eski koltuga yavasca yigili vermisti..

Artik gecmisi dusunmeyecegim diyen bakislarlan gozlerimi bir an kapayi vermistim ..Ve kendi kendime sozler vermeye basladim ..

Icimdeki suskunlugun cigliklarini bir daha duymamak uzere enderinlere donmeliyim diye dusundum .. Hic birsey oradan cikmasina izinvermemeli diye dusudum.. Evet .Bugunku kadar sevgiyle bakmaliyim hayatin o mavi denizine ..

Yorgun bedenim artik .Kardiramazdi uzuntuleri kederleri ..
Suskunlugumu bozan bu bahar sabahinin ilk isiklari binlerde sevgi tohumlarini yuregimin en koytu koselerine yavas yavas serpiyordu..
Ve her serpintide ,
yuzumde hafiftende olsa onca zamandan sora sanki bir lodos esintidinden gelen sicacik bir tebesum belirtmisti, Gulemsemeyi kucuk bir cocuk gibi ogreniyordum ...
Nedense bu sabah mutlu acmistim gozlerimi sabagim o ilk isiklarina Sebepsizde olsa bu tebessumler bir kus kadar hafif ve ozgur oldugumu dusunuyordum....
Oysa :
hayat ne garipti ...
Onca aciyi hasreti kucucuk bir yurek nasil kaldira bilirdi diye dusuniyordum.... .
Uzun zamandir bu kadar derinden dusunceler icinde gulum
seyememistim....

Daldin gozlerlen dinledigim muzigin ahengi beni benden alip cok uzaklarda denizin o muhtesem sesini dinletiyordu .. Dalgalarin sahili sevisini ve yeni bir gune dogan gunesin kiziligini gozler onune seriyordu sanki ...

Garip bir huzur katiyordu benligime , sanki uzerimden tonlarca agitlik yavas yavas ukanat lanip ucuyordu .. Vgulum seyisimle birlikte huzura kavustugumu tum yuregimde hisede biliyordum..
Mutluydum:
icimde buyuk heyecanlar yaratan bu deli isimsiz mutluluk ..
Belkide ansizin dun gece yarisi karanliklar icinden cikip gelen O masum gozlerdi sebebi bilmiyorum ....

Belkide karsilasmamiz kadermiydi?
Bilmiyorum
onunla birlikte gulumsemeyi ogrenen kuxcuk cocuklar gibi yuregim hatli but mutlulege adim atiyordu ..
Evet evet oyle olmali yada ben hala bir yurada olmaliyim ?..

Bir gece yarisi karanliklar arasindan cikip gelen O bir cift goze yuregimin muptelami olmustu ..
sorunlar cevapsizdi ama gercek olan bir sey vardiki ,

O muhtesem sicakligi bir masal perisi gibi avuclarimin arasina birakmisti ... Ve bana gulumsemeyi ogretmisti...
Saskindim ama yuregim kipir kipirdi ..Bildigim bir gercek varki bu sabah yuregim ilkez mutlu acmisti gozlerini dunyaya . gulumsuyordu.. .
.
Kimdin neydi bilinmezlerden cikip gelen yuregimin kaybetigi isigi bana geri veren ..
Kimsin sen? ..
Nesin: diye sormayacagim..
Uzun ve uykusuz gecen bir gecenin sabahina, gozlerimi acarken fark etigim birsey vardi ..
Yuregim artik sevgi doluydu ....

27 maart 2008

LaLe

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
Kartal
Tecrubeli
Tecrubeli
Kartal

MesajKonu: Geri: YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU   YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU I_icon_minitimeCuma Nis. 11, 2008 1:07 pm

lale hanim bu yazinizdan analadigim kadariylan gecmise mazi demisiniz sizi mutlu gormek bizleride mutlu ediyor kaleminize saglik
Romeo
Seruvenci
Seruvenci
Romeo

MesajKonu: Geri: YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU   YUREGIM ARTIK SEVGI DOLUYDU I_icon_minitimePaz Nis. 13, 2008 2:57 am

yureginizize ve emeginize saglik cok guzle bir siir yazmisniz
http://www.romemyo.de

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "YETER ARTIK SUSKUN YUREGIM...!!!
» Yolun sonu derde ciikarmis farket artik yüregim...
» SEVGI NEYDI ? SEVGI EMEKTI
» SEN SENCE SEVGİ NEDİR BİLİYORMUSUN SENCE SEVGİ NE DUR DA DİN
» ICIMDEKI SEVGI