M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: DON SENDE DONME SENDE Cuma Mart 02, 2007 1:44 pm | |
| DON SENDE DONME SENDE
Bir seyler yazmak istiyorum sana dayir bana dayir .. Kalemim elinde dusunuyorum, icimde anlasilmaz bir bosluk ve anlamsiz ca bir duygu var..Bir taraftan yazmayilim derken ,diyer yandan bosver yazsan ne degisecek bu bosluklar dolacakmi ,maziyi geri getire bilecekmi .... Imkansiz biliyorum .. Ne gecmis geri gelir nede kaybetgimiz ,gunler tekrar yasanir .. Neden boyleyim diye dusunuyorum.... Bu hale nasilda gelmistim.nedeni neydi .. Yuregim aci ve acimama arasi bir seyler yasiyordu.. Uzgundum kirgindim ve ofkeli belkide yarali bilmiyorum... Cevaplarin hepsi kalbimin en derinlerinde sakli, bende bilemiyorum ..sadece suskun Bir boslukta durmadan kulac atiyorum cok yorgun ve yanliz kimsesiz.... Gozlerim? Ya gozlerim onlarda ne agliyor nede eskisi gibi guluyor..Yorgun sahipsiz vede sessiz .. Gulmemek icin yeminler etmis sanki, hayata kuskun guvensiz....Oysa gozlerim icin hep soyle derdi, Askim sen guldugunde gozlerinin icinde guluyor..... Ya simdi yoklugunla birlikte gozyaslarim bile akmaz oldu ...Kurumus pinarlar gibi donuk sabit piriltilari kaybolmus gokyuzu gibi yapa yanliz caresiz... Dudaklarim? Onlar sen gittindiye susmayi ogrendiler Gulucukler sacan dudaklarim durgunlugu kuskunlugu izdirabi ve aciyi ozlemi hasreti sevdanin arkasindan elveda demeyi ogrendiler... Ellerim , sicacik dokunusunu hisediyorlardi .sana en cok dokuna bilen ellerimdi ...Belkide simdi en cok onlar kusmustur ,sana en cok onlar nefret etmistir senden ... Ve belkide en cok onlar sevmistir ve hasretini cekmislerdir .... Ya simdi hersey boyle yarimi kalmali sence bittimi gercekten bu sevda .. Ben buna cevap veremiyorum .... Belki birgun sen o cevabi versin ...?
Gidisine kirginmiyim hayir darginmiyim hayir suclumuyum hayir ,hayir ....Hicbiri Sana gore bu sevdanin bitmesine neden olan tek suclu benim ama benin icim rahat Ben nekadar da hayir desem buttun ofkenle beni suclayacaksin biliyorum.....Sirf buyuzden git ardina bile hic bakma yasananlari unut diyorum sana ... Her seyi maziye Gom giiitt... icinde tasigidin o anlamsiz supelerinle giit, giiitt.... Rahat olmayacaksin biliyorum ama git bir kalemde sil bu adina masal dedigimiz askimizi unut... Uzme kendini ofken sevginden yuce olsun ....Sen rahar git yuzun gulsun....Ihanetin bedeli guluslerin olsun.... Oyle dusun vargit yoluna mutlu ol..... Senden af dilemeyecegim.... Cunku suclu deyilim... Icim rahat , sana hic ihanet etmedi... Su yarali yuregim... Ilk gunku kadar temiz saf ve sadece sana ayitir... Buyuzden afdilemiyorum.... Kirginim kizginim hepsi bu.... Ve sende birgun yureginden seversen eger bir gun anlayacaksin yaptiklarini fark edeceksin..... Gercekler senin kalbini yiyip bitirecek sevgin ustun gelecek pismanliklar yasayacaksin.... belkide doneceksin bilmiyorum... Iste ogun... Ogun bilmiyorum ben seni af edermiyim yuregim af edermi buna simdiden cevap veremiyorum..... Cunku bende bilmiyorum.... Simdi sadece senin yokluguna alismaya calisiyorum.... Bu kirgin suskun kalbimin acisini dindirmeye urasiyorum..... Yapabilirmiyim onuda hic bilmiyorum... Cunku yureyim sen gittiginden beri suskun... Acisini bile hisetmiyorum ..... Gidisini kabulenmiyor sevdasini terk etmiyor.... Sen donsende donmesende Bu sevdayi unutmuyor.....
....LaLe..... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|