M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENDE OZLUYORSUN Paz Tem. 29, 2007 3:27 pm | |
| SENDE ÖZLÜYORSUN Biliyorum sende özlüyorsun delicesine. Biliyorum aklına her geldiğim de isyanlar ediyorsun. Beklide küfürler savuruyorsun. Binlerce kez telefona sarılıyorsun. Sonra vaz geçiyorsun. Kızıyorsun belki bana bekli de kendine, fırlatıp atıyorsun eski resimleri. Bana ayıt her şeyi. Yine yüreğine söz dinletemiyorsun demi? Gururuna engel olamıyorsun. Sonra yatağına uzanıyorsun. Gözlerini gökyüzüne çeviriyorsun. Ve yine yüreğindeki O anlamsız sesi ta en derinlerde hissediyorsun. Yeter diyorsun binlerce kez yeter. Ama engel olamıyorsun. Yüreğinin acısını beyninde hissediyorsun. Ta uzaklarda bir yıldızı seçiyorsun. Gökyüzünün mavisinden. Çok az parlıyor beli belirsiz göz kırpıyor sana biliyorsun. Ben diye ona uzun, uzun bakıyorsun. Özlemin biraz hafifliyor. sonra bir sigara yakıyorsun derinden bir nefesler çekiyorsun. geçmişteki o güzel günleri dalıyorsun. Ellerimden tutuğun gözlerime baktığını Ve yüreğinden yüreğime aktığını! Bir tebessüm yükleniyor dudaklarına İçin ısınıyor bir anda olsa sende mutlu oluyorsun. Sonra gözlerim aklına geliyor. Ne güzel gözleri vardı içinden diyorsun. Ya gülüşleri deli olurdun gülüşlerime. Ölürsem beni dudaklarının kenarındaki o küçücük gamzeye göm dediğini duyar gibiyim. Yine kızıyorsun bana demi? Uyumak istiyorsun gözlerini kapatıyorsun. Sımsıkı olmuyor, olmuyor biliyorsun. Nedense uyku tutmuyor. Nefretin aklına geliyor. O öldü diyorsun Öldü benim için öldü. Sonra hüzünleniyorsun yüreğin acıyor. Belki de haksızlık ettiğini düşünüyorsun. Hayır diyorsun hayır. Adımı telaffuz bile etmek istiyorsun. Dudakların titriyor. Gözünden, bir damla yas yanaklarına süzülüyor. Kahrediyorsun bu zalim hayata! Hasret özlem yüklü yüreğine küfürler savuruyorsun. Sus artık diyorsun sus! Sende yavaş, yavaş itiraf ediyorsun kendine Evet hala çok seviyorsun Bunu sende biliyorsun. Yine de unutmak istiyorsun. Yutkunuyorsun. İmkânsızı istiyorsun biliyorsun. Yüreğin susmuyor öfken dinmiyor. Sabah olmuyor kalkıyorsun. Bir sigara daha yakıyorsun. Odanın içinde gidip, gidip geliyorsun. Sonra sende itiraf ediyorsun sevdiğini kendine. Biliyorum bebeğim çünkü bende Senin düşündüklerini düşünüyorum. Kahrediyorum Ama seni affedemiyorum. 30 07.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Nis. 07, 2016 4:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: SENDE OZLUYORSUN Çarş. Ağus. 01, 2007 1:13 am | |
| | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SENDE OZLUYORSUN Çarş. Ağus. 01, 2007 1:16 am | |
| EVET HAKLISI CANIM
TSKLER SENINDE YUREGINE SAGLIK
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: SENDE OZLUYORSUN Paz Eyl. 09, 2007 1:33 am | |
| hmmmmmmm evte ozlemek te cok guzel bir duygu insan sevdigini beklemek gibi | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: SENDE OZLUYORSUN Paz Eyl. 09, 2007 4:31 pm | |
| | |
|