Sana yaziyorum ey sevgili,, bu ne ilk nede son yazisim olacak, son nefesime kadar hep sana yazcagim,,yüregimden nasil kopup gelirse öyle yazacagim sana,, ne olur kirilma bazen sitem bazende isyan dolu sözler yazarsam,, beni cümlelerle degil seni seven yüregimle yargila,,gözlerimin derinliklerine koy kendini öyle cek ipimi,,sen bu satirlari benden uzaklarda okurken,ben sensizligine sarilip sen varmiscasina sevdanla nefes alip veriyor olacagim,,sen bilmeden duymadan belkide hissetmeden senden uzaklarda nasil ki her gece resmini öpüp iyi geceler askim diyorsam,,nasil ki sensiz yorgun gecenin gri sabahlarina uyanirken sen varmis gibi günaydin askim diyorsam bunu hep söyleyecegim,,sen benden bir ömür ötede yasarken ben her gece senin icin gecenin kirpiklerinden en parlayan yildizlari senin icin caldim,,her sabah sana geldim yüzüne ilk gülümseyen, gözlerine ilk bakan ben oldum,,islak saclarina yagdim senden habersiz,,göz bebeklerinde eriyip ayak uclarina serildim sen hissetmeden,,gülüslerini alip verdigim nefes bilip sana yasadim,,sana olan sevdami anlatacak sözler henüz yazilmadi sevgili,,olurya bir gün adimi unutmak zorunda kalirsan tüm hatiralari topla,üzerine anilari koy bir kibrit cak yak gitsin,,ben yinede evinin duvarindaki takvim yapraklari gibi hergün bir sayfa olarak dökülecegim ayak uclarina,,agladiginda gözlerinde yas,,güldügünde yüzünde tebessüm olacagim,,yine her gece resmini öpüp iyi geceler askim diyecegim,her gri sabaha uyandigimda günaydin askim diyecegim taa ki sen bendeki cani gelip ellerinle alip topragin derinliklerine gömene kadar !!!