M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SANA KIYAMIYORUM Çarş. Mayıs 16, 2007 8:37 am | |
| SANA KIYAMIYORUM Gönlüme saplanan bu acıyı çıkara bilirmişsin. Ağlasam gözünde ki yaşı silebilir misin! İçim de ki seni söküp atabilsem. Bana engel olur musun. Acıyor kalbim her görüşte, titriyor yüreğim. Tam unuttum derken dayanılmaz bir zulüm. Gözlerin karsım da yüreğim sende. Bana bu yaptıklarını bende sana yapabiliriyim. Neden böyle tanrım yüreğime yasaklar vuramıyorum. Onu yüreğimden tamamen atamıyorum. Bu acıya Göğüs geremiyorum. Bana bu yaptıklarını bende ona yapamıyorum. Her doğan güne seni unuturum diye kalkıyorum. Her özlem duyduğum da eski resimleri atıyorum. Bütün geceleri sen yakıyorum. Karanlığına seni her gün zalim diye anlatıyorum. Bana bu yaptıklarını neden sana yapamıyorum. Asksa bu. Ben acısını çok çekiyorum. Yasamak sa. Ben seni kendim den çok yaşıyorum. Gittiğini unutup seni sevmeye yine devam ediyorum. Bana bu yaptıklarını bende sana niye yapamıyorum. Attığın oklardan kalbim acı duymuyor. Vurduğun darbelerden yüreğim daralıyor. Unuturum diye beklemiyorum. Bana bu yaptıklarını neden sana yapamıyorum. 16.05.2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 2:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: SANA KIYAMIYORUM Çarş. Mayıs 16, 2007 10:02 am | |
| Yüreğinde sevgi varsa ki var biliyorum...seven yürek asla sevdiğine acı veremez...en güzeli acı veren gibi acımasız değil , acıyı çekmektir...nacizane...
yüreğin sağolsun , sevgi hiç eksilmesin canım | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SANA KIYAMIYORUM Çarş. Mayıs 16, 2007 10:26 am | |
| Tskler canim biliyorumki seninde yuregin sevgiyle dolu _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|