bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: ya sana bi şey olursa Çarş. Şub. 01, 2012 3:01 pm | |
| Bazen en yüksek tepelerden ,uçsuz bucaksız denizlere, bırakmak istiyorum bedenimi sonra düşünüyorum, içimde sen varsın , ya sana birşey olursa. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ya sana bi şey olursa Çarş. Şub. 01, 2012 6:08 pm | |
| Ben öyle herkesi sevmedim Her seviyorum diyeni de içime buyur etmedim Şimdi kimse bana kalkıp da 'niye' diye sormasın Onun kadar sevebileceğim bir yüreğe denk gelmedim Bizde yaşamak var, yalvarmak asla ...Sevmek var, aldatmak asla Sevmesini bilmiyorsan sevme Sevene de ihanet etme, edenide asla affetme Konuşmak istediklerim kadar sessizim Lafım meclise değil, nefes alan herkese.. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: ya sana bi şey olursa Çarş. Şub. 01, 2012 11:16 pm | |
| Her gün aynında olacağım söz veriyorum Sesimi her an duyacaksın Ben sana çoktan alıştım korkma bundan Asla bensiz kalmayacaksın Hoşça kal benim defterimden katlı Sen istesen de Asla bir gül gibi İçinde asla solmayacağım Hafızanda bırakacağım hatıralardan Kaçmana gerek yok ben de yanında olacağım Ah be tatlı kız Beni sevmekten asla korkma Bizimkisi bir sevdadan da öte Göz yaşların asla akmayacak Asla korkuya yer olmayacak Acı ve korkudan söz ettirmeyeceğim Bu yüzden kendini tüketmeyeceksin Ve seni Göğün yedi kat üstüne çıkaracağım Utanma,korkma asla İçini kavuran Cesaretsizliğe yenilme Nasıl bir savda ? Diye sorma anla artık Ah be tatlı kız Beni sevmekten korkma! Aklından hiç çıkmayacağım çünkü yanında olacağım Ben senin için asla İmkansız olmayacağım Sen benim gülüm değil ömrümsün Hiçbir zaman sona ermeyecek Adını söylerken heyecanlanacağım Sevmekten asla korkmayacağım Vede ömrüm boyunca unutmayacağım Sonsuz ömrümsün Ah be tatlı kız Aslında sen benim Hayatımın anlamısın | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ya sana bi şey olursa Perş. Şub. 02, 2012 6:25 am | |
| PAYLASIM ICIJNN TSKLER _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
| Konu: Geri: ya sana bi şey olursa Perş. Şub. 02, 2012 7:10 am | |
| | |
|