bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: dost geceler Paz Şub. 19, 2012 2:30 pm | |
| Dost Geceler
Gecelerin kasvetini atıp Gömdün mü yıldızları içine? Karanlıkta ateş böceği kamaştırdı mı gözlerini? Hiç bozdu mu hayallerini en tatlı yerinde, Pencereleri çarpan rüzgâr uğultuları?
Bir düşün dere kıyısında Sularla akışan çoban kavalıyla dalgın Başında kavak yelleri efil efil gençliğin Neye ilaç, tek başına salınan yaprak sevdası Her bakışla esrik, her güzele meydan yürek.
Şöyle bir düşün; bir kadın perdesi açık pencere önünde Mehtaba meydan okurcasına, Sunmuş güzelliğini geceye mırıldanır En romantik şarkılarını taş plağın Ve sen, balkon altındasın…
Köpek havlamaları duyulur uzaklardan, Uzanmışsın toprağa sere serpe kime ne? O özgürce uzanış, o sınırsız hayalle Tan ağarır, dağ-taş belirir gaflet yüreğin Uyku basar göz kapaklarını, Gündüz geceden zalim çöker, Duygular ötesinden gün doğuşuna.
Bulabilir misin o huzuru? O haz, alınır mı pazardan? Sevgilinin kucağı,benzer mi o gecelere Dünyanın bilinen harikaları?
İşte yine dağıttı efkârımı, Tüm aşklara tanık, dertlere ortak geceler. Saman yolunca yaktı yıldızlarını karardıkça içim, Yasladı başımı sevecen koynuna Gündüzü gelmez gecelerinde ömrün | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: dost geceler Paz Şub. 19, 2012 2:42 pm | |
| harika tskler paylasim icin _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: dost geceler Paz Şub. 19, 2012 3:07 pm | |
| İşte yine dağıttı efkârımı, Tüm aşklara tanık, dertlere ortak geceler. Saman yolunca yaktı yıldızlarını karardıkça içim, Yasladı başımı sevecen koynuna Gündüzü gelmez gecelerinde ömrün
rica ederim efendimm... | |
|