M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Gülüm! Paz Nis. 14, 2013 1:39 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gülüm! Dalga ile kiyinin askini bilir misin? Öncesinden baslayip, sonsuza giden dalga, Hep aska kavusma özlemiyle atilir kiyiya. Dalga seven, kiyi sevilendir. Dokunur parmaklarinin ucuyla sevdigine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavusamayacagini ama hep kosar kiyiya Her bir dokunusunda askina verir bedenini hesapsizca Iste, ben de seni böyle severim bitanem. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gülüm !, Bilir misin dag basinda acan ucurum ciceklerini? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... Koklanmayacaklarini... Oksanmayacaklarini... Ama inatla acarlar askla, sevgiyle, özlemle. Hep beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasini Iste, ben de seni böyle beklerim bitanem
Gülüm !, Agac ile meyvesinin askini bilir misin? Meyvesini vermelidir agac yeniden dogmak icin Öyle zorludur ki ayrilmalari Verir meyvesini agac Meyve tohum olur, tohum kök olur
Ve yeniden dogar agac kendi meyvesinden Iste ben de böyle bitanem.. YOK OLMAYI GÖZE ALDIM TEKRAR SENDE DOgMAK ICIN... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|