M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GULUM Cuma Haz. 22, 2007 7:05 am | |
| GÜLÜM Bak gülüm diyorum sana, gülüm. Ardından son kez bakarken sana. Gözlerimden bir damla yas dökülürken yanağıma! Gitme bırakma beni gülüm. Beklide bu son görüşüm seni. Gidiyorsun beni hiç düşünmeden. Sana gülüm diyorum. Güllerden güzelsin diye. Bu gidisin hayır değil gülüm. Sesiz sedasız kaçıyorsun ben den. Arkan da sevgimizi askımızı bırakarak sonsuza, Son kez görmek istiyorum seni gülüm. Soğuk bedenini gözlerini ellerini! Biliyorum yıldızların yanından gülümsüyorsun simdi bana. Bu zalim dünyada yalnız bırakarak terk ediyorsun beni gülüm. Sen kalbimde askınla sevginle yasayacaksın. Tek tesellim bende bir gün geleceğin sana. Ve o günü hasretle bekleyeceğim. Gitme gülüm, gitme askım diyemiyorum. Beni sensiz kim sesiz koma be gülüm. Koma. 22 Haz. 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|