M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SOYLESEYDIN BE GULUM Çarş. Ağus. 01, 2007 12:05 pm | |
| SÖYLESEYDIN BE GÜLÜM Söyleseydin hazır olurdum keşke, Söyleseydi yüreğime kursunlar sıkardım da susardım. Sonsuza kadar kapatırdım kapılarımı. Askını sevdanı yalan bilirdim. Adını yüzünü en çokta kokunu unuturdum. Söyleseydin be gülüm hiç bu kadar çok üzülmezdim. Keseklerim olmazdı. Öldü derdim. Hiç ama hiç beklemezdim. Ne hasretini ne özlemini nede seni arardım. Adını yüzünü en çokta kokunu unuturdum. Söyleseydin bu kadar ağlamazdım. Sevdanı askını gerçek sanmazdım. Yalanlara yüreğine sana kanmazdım. Adını yüzünü en çokta kokunu unuturdum. Söyleseydin be gülüm söyleseydin. Sevmediğini keşke söyleye bilseydin. Sensiz olamayan bu kalbe anlatırdım. Adını yüzünü en çokta kokunu unuturdum. Söyleseydin yokluğunu yavaş yavaş alıştırırdım. Cehennem ateşlerinde hiç bu kadar yanmazdım. Sevgini sevgim bilmezdim. Delice davranışlarda hiç bulunmazdım. Adını yüzünü en çokta kokunu unuturdum. Söyleseydin bırakıp gideceğini keşke Yıldızlardan dilek papatyadan fal tutmazdım. Ucan kuştan haberin sormazdım. Nerede nasıl diye merak etmezdim. Adını yüzünü en çokta kokunu unuturdum.. Keşke söyleye bilseydin unutmak istediğini... iste o zaman Askı sen sanmazdım. Acını hiç bu kadar çekmezdim. Tıpkı senin yaptığın gibi bende seni vallahi de billahi de unuturdum. UNUTURDUM INAN UNUTURDUM BE GULUM. 01.08.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Nis. 07, 2016 4:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: SOYLESEYDIN BE GULUM Çarş. Ağus. 01, 2007 1:38 pm | |
| Duygu ve düşünceye saygı.Emeklerinize sağlık...İyi geceler dilerim. |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: SOYLESEYDIN BE GULUM Perş. Ağus. 02, 2007 2:10 am | |
| Tsk edrim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: SOYLESEYDIN BE GULUM Paz Ağus. 05, 2007 9:38 am | |
| KESKE HERKES SOYLEYE BILSE GIDERKEN GIDECEGINI DAHA AZ ACI CEKERDIK... YUREGINE KALEMINE SAGLIK LALE | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: SOYLESEYDIN BE GULUM Paz Ağus. 05, 2007 10:15 am | |
| SEVDA BİR KERE KAZINDI MI YÜREKLERE İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SÖYLESİN NAFİLE...GÖNÜL FERMAN DİNLEMEZ ZİRA !!! LALECİM YÜREĞİN SAĞOLSUN CANIM ... | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: SOYLESEYDIN BE GULUM Paz Ağus. 05, 2007 10:18 am | |
| tsk ederim canim seninde yuregine saglik _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|