Öyle bir duygu ki kelimeler ifade edemiyor ..
Kimdin neydin hayatima bu kadar mudahale etmen dogrumuydu ?
Hic birsey bilmiyordum..
Öyle garip bir duyguydu iste"
oysa okadar cok anlatmak yazmak hatta bagira ,bagira hAYKIRMAK ISTIYORDUMKI"
icimdeki bu bilinmezi..
Olmuyordu iste " sanki kelimeler kayboluyor sesizce gecenin karanliginda yuregimi dermensiz yorgun bilinmezde
oysa kackare oturdum su pc basina kackere yazmak icin yokladim yuregimin mahzenini
Özelmiydin neydin? Ölenmiydin bilemedim.. bir kimlik lazimdi sana belki hitam icin belki yurek icin bulamiyordum..
Oysa binlerce siiri yuzlerce mektuba konu olan sendeyilmiydin..
Bukez elim kolum tutsakti sanki" kalemim kirik .. Gizli bir guc tutuyordu ellerimden... Dur bekle diyemedim ..
nasil baslamaliyim nasil anlatmaliyim cumleler bir bir dokulmeli ama bilemimiyordum..
Oysa seni üstgecmem haksizlik olurdu anilarima "
okadar uzun zaman gecmistiki yazlar kis ,kislar coktan bahar olmustu bile
ve seni hala sakliyordum bilinmezler de ...
Sebebi neydi anlam veremiyordum .
Sanki icinde mutluluk mutsuzluk arasi bir tebesumdun yada bulunmasini istemedigim bir hazine iste"
yada mutluluk gozyasi arasi bir damla su gözbebeklerim de"
Sorguluyordum kendimi, hesaplar yapiyordum yok diyordum olmaz
bukez olmaz cunku bu yürek daha fazlasini kaldiramazdi cunku okadar genc deyildi ...
zordur belkide, adinin gectigi her satir cumle olmaya belkide korkuyordu kalem seni anlatmaya belkide birseyleri kabulenmek ti adini bulamadigim..
Oysa yillarca yalan bir sevdanin ardindan kosan sanki ayni yurek deyildi de
Bugunler de yuregimi burkan tek sey olsa gerek belkide yalan deyilde yuregimin ...
oyle kabulenmesiydi keske
Belkide sevda sandigim seylerin aslinda yuregimin bana oyunuydu?
Bilmiyorum ben sevdayi sevilmeyi sevmeyi kimbilir belkide ben yalandim.
Bunu yillar sonra gecmisin penceresinden bakinca daha da iyi anlamaya basliyordum..
Cunku aciyi encok ben yasamistim.. Yada sevdayi yuregime gömen de benmisim. .
Simdilerde korkularim yuregime izin vermiyor Dilimin tutulmasi cümlelerin cikmamasi buyuzden bukadar belirsiz..
uzaklarda biryerlerde gokyuzun maviligine kanat cirpan kuslarin ozgulugune imrenen ben bir yuregime hükmedemiyorum
Oysa hazirdi sevilmeye acikti kapilari o heyecani yasamaya,
bahari yuregime cekmeye yazin sicakligiyla kavrulmaya yada kirlarda bir kelebek gibi ucmaya hazirdim , hazirdu bu yurek
ama olmuyordu iste olmuyordu..
Her adimda yuregim titriyor korkular izin vermiyordu mutlugu
tamam bukez oldu dedigim an yine kocaman bir sifira onadigimi goruyordum..
olmuyordu iste tanribana mutlulugu layik gormemisti zorlamanin bir manasi yoktu diye dusunuyordum hep...
bir cesit birseyler oluyor ve acik kapilar bir, bir kapaniyordu.
bu sevgisizlik denizi beni olduruyordu bazen korkularim aklim mantigiminin önune geciyor mani olamiyordu ..
Belkide guvensizlik benimkisi yada yalanlar?
Kanadi kirik bir kus gibi yerlerde sürünmek benim kaderim... belkide yasamim boyu
sevilmemek kadermis demek...
Simdi bu bile bu yazinin ilk satirlarindaki heyecanim yazinin sonunda buldugum mutsuzlukla bitecek biliyorum..
icimde biriken mutluluklar husranla son bulacak cunku ben sevgisizlik kurbani biriyim yada sevmeyi bilmeyen bir cocuk gibi
icimi yakan bu kaderin karayazinin agitlari acilari bu belkide yalan olan herseyin bir cinema filmi senayosudur...
dilime arasira takilan sarkinin sozleri sonu ayrilikla bitten ve yuregimin korkusudur kimbilir ..
Söylenmiyor hisetiklerimi iste"
Korkuyorum sevilmekten, korkuyorum sevdigimi Söylemekten
biliyorum yuregim istese de
mantigim suss diyor..
Bekle yeniden yikilmak var sabret diyor
Belkide sevmeye hakin yok diyor...
08-04-2020
MaSaL
Bir Sevda Masal