Bir Sevda Masali HOŞGELDİNİZ |
|
| BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Cuma Mart 23, 2012 4:35 pm | |
| Yar benden uzaklarda sureti kalptedir bekler yad ederim Gönlüm hep tuzaklarda sever deyip yalana tamah ederim
Sızlar içim ah hatıralar bende Bilmem niçin aklım bu ılık tende Gel gönül bu aşkı unut sen de
O yar bize neler etti yaktı da sineyi viran etti Aşk ile çarpan bu kalbi attı da yerlere talan etti Gel gönül bu aşkı unut sen de
Yüreğim titrer hala istemem o yar keder alsın ahımdan Yadigar kaldı bana acılı bir beste saba makamından
O yar bize neler etti yaktı da sineyi viran etti Aşk ile çarpan bu kalbi attı da yerlere talan etti
Gel gönül bu aşkı unut sen de [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
| | | BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Mart 31, 2012 5:29 pm | |
|
[img][/img][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ASK SENSIN ! Ask derlerdi o ne o kim derdim Sonra sen cikdin karsimaAsk´sin Sen ... Asiksin dediler inanmadim inanamadim daha dogrusu inanamazdimyenilmiştim Aşk`lara N efesim durdu bakışlar anlamıyor beni tatlı bir meltem gibi esti Yüregime deli yüreğe söz geçirebilirmiyim En çok da aşk`A sustumKendimi cikmaz sokakda saniyordum ki yanilmisimSenin adin cikmaz sokak degil senin adin ASK´misYanlis kiside dil ben gercek kiside aski teselliyi bulmusumEskiden ben askdan kacardim o beni kovalardiben kacardim o kovalardi amaa artik kacmiyorumben askimi buldum.. Her sokak her köse artikSEN kokuyor... Seni sevdigimi defalarca söylemek istiyorum sanahic durmadan sadece ; "Seni Seviyorum" demek istiyorum..AŞK nedir diye Sorarsan hayat seninle Güzel hayatima girdin girleri böyle oldum sen beni benden aldin sevgidim ... Bi avuc icinde koca bir ASK O`sun işte senBIKMADAN doyasiya o yesil gözlerine bakmayi seviyorumGözlerini kalbime mühürledim ben artik sen yanimda olmadigino geceler o saatlerde bile senin gözlerin bende.. Ne desem ne etsem bilmiyorum artik ASK bu bendeki biliyorum artik benide buldu ben hergün her saniye her dakka seni düsünüyorumsende beni düsünüyorsun biliyorum ...Ama benim seni sevdigim kadar sen beni sevemessin Benle istedinkadar inatlasa bilirsin ben ömrümü sana verdim artik Ask insani bu hale getiriomus basima ilk ve son kez gelmis olucakdir umarim senle... Seni seviyorum...Senin bir parca gülüsün beni mutlu etmeye yetiyor senin tek lafin benim icimi rahat tutuyor... Her an senin yasadigini ve benim yanimda oldunu bilmek beni mutlu ediyor....Senin aldigin her nefes icin ben ömrümü feda ederim... Sen gidersen bende biterim unutma ASK SENSIN !
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Paz Haz. 03, 2012 4:34 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SeNDe KaLDıSÖYLEYEMEDİĞİM SON SÖZLERİ BİRİKTİRDİM SANAEN GÜZELLERİMİ SAKLADIMEN KIYMETLİ CÜMLEM HEP SENLE BAŞLADIGÖZLERİM İSMİNİ DUYUNCA NASILDA PARLARDI IŞIĞIMI SÖNDÜRDÜNYAR YAŞAM HEVESİM KURSAĞIMDA KALDIHAYALLERİM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][size=9] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [/size] KAN OLDU GÖZLERİMDEN DAMLA DAMLA AKTIUMUDUM BİR YILDIZ OLDU BİLİNMEZ DİYARLARA KAYDISEVDAM KALBİMDE ZATEN TUTSAKTI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] RUHUMSENDESENDE KALDIBEN SENİ DİLİMDE DEĞİLGÖZÜMDE DEĞİLRUHUMLA SEVDİMYOLUNA CAN VERDİMCANIMDA SON NEFESİMDESENDE KALDI...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Paz Haz. 03, 2012 5:39 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] suçüstü yakalanmıştır
Bu ayrılığın bu delilsiz cinayetin tek failiyiz biz
Sen ve ben
Suçluyuz sanık sandalyesinde..Adlarımız mutluluk diyarından sınır dışı edilmişkenAynı cümlenin icinde özneyle yüklem olmak neye yarar ki
Artık suçumuz sabit
Cezamız müebbet
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi sen başka kollardaBen ise karanlığın koynunda yaşamaya mecburuz
Aşkı öldürmekten yargılanıp bir ömür boyuyalnızlığa mahkumuz
Ne sen bana ait ne de ben sana
Artık biz iki yakası hiç kavuşmayacak kör uçurumuz
Çünkü bizbüyük bir aşkı öldürmekten ömür boyu mahkumuz
Tamamlanmamış söz olmuşken mutluluğun dudağında Tek başına acıları sırtlanmak neye yarar ki
Ömür boyu iki yabancı olacaksa gözlerimiz birbirine Neye yarar ki aynı cümlede yan yana durmak
Geleceğine ve yüreğine ayrılık ipotek koymuşkenNeye yarar ki sen diye soğuk duvarlarla konuşmak
Sen ve beniki suçluyuz artık
Şimdi susma vakti
Ve demir parmakların arasından görebildiğimiz gökyüzüne bakıp bakıp Bu sevdayı ayrılığa gömmeliyiz
Gömmeliyiz çünkü biz iki yakası kavuşmayacak iki uçurumuz
Çünkü biz aşkı öldürmekten suçluyuz
Suçlu ayağa kalk
!Sen ve ben
Ya da biz
Sanık sandalyesindeyiz
Sen ve ben ya da hayat
Ayrılığa hüküm giymişsiz
Çünkü suçumuz sabit
Cezamız ömür boyu müebbet
! | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Paz Haz. 03, 2012 5:49 pm | |
| | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Haz. 28, 2012 11:18 am | |
| Aslında bu gece kesinlikle birşeyler yazmayı düşünmüyordum. Başımın tam tepesindeki ağrı öyle bir canımı acıtıyor ki,değil yazı yazmak ekrana bakacak halim yok aslında şu anda. Ama olsun kalbimin ağrısı başımın ağrısını bastırdı yine. Dayanamadım yine yazmaya başladım. Gecenin sessizliğinden midir,yoksa hüznünden midir bilmem Dün gece aklımda yine sen vardın hatta dün gece aklıma yine sen düştün demek geldi içimden. Gecenin bir yarısı, el ayak çekildiğinde birçoğumuzun aklına bir garip duygu düşer.Adını siz koyun bunun Aşk , Hasret, Alışkanlık ne derseniz deyin. Kimi eski sevgiliyi, kimi karşılıksız aşkını, kimiside yaşanmışlıkları düşünür durur. Bazen efkarlanır, bazende keyifleniriz bu durumda. Yakarız bir cigara ve sonuna kadar içimize çekeriz dumanını offf offf dercesine
Gece gece uykumuz kaçıverir birden
Evet bende bu gece yaktım bir sigara derin bir offf çektim. Hem başım, hemde kalbim ağrıyordu
Aslında hazır değildim buna beklemiyordum,istemiyordum hatta kaçıyordum bu duygudan. Ama Can Babanın dediği gibi : Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın.Biri seni bulacakÖnce korkacaksın,biraz ürkeceksin.Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara Gâvura kızıp da oruç bozulmaz!
Bende Can Babayı dinledim . Gavura kızıp oruç bozmamaya karar verdim. Hayatımdan kimlerin gelip geçtiğini düşündüm,sanki hepsi yalanmış. Çıldırmak üzere olmuşken, biran gözümden yaşlar süzülüverdi. İtiraf ediyorummm.DÜN GECE AKLIMDA YİNE SEN VARDIN
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Haz. 28, 2012 11:37 am | |
| Umursamıyorum-artık-hiçbir-şeyi-ve-istemiyorum-kimseyi-yanımda.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/url]
Bugün sıradan bir gündü benim için.
Hayatla ve kendimle mücadelemin devam ettiği bir gün sadece…
Biran anda internette dolaşırken Can babanın bir sözü takıldı gözüme ve sorgulamaya başladım bazı şeyleri.
” Umursamıyorum artık hiçbir şeyi ve istemiyorum kimseyi yanımda! Her gelen biraz daha acıtıp gidiyor nasılsa.” demiş Can baba…
Doğru demiş demesine de, ben umursuyorum, galiba işin kötü yanı da bu …
Sürekli birinin canını acıtacağı korkusuylada yaşanmaz ki arkadaş..
Herkes aynı kefeye konmaz ki…
Yaşanması gereken güzel duyguları da engeller içindeki bu korku..
Kurtulmak gerek bu korkudan !
Hiç birimizin suçu değil..
Kimimizin küskünlüğü çocukken başlıyor,kimimizin ki hayata atılmaya başladığımızda.
En güvendiğimiz, kendimizi teslim ettiğimiz kısacası yanımızda sandığımız insanların bize ilk darbeyi vurduğunda tanışıyoruz bu duyguyla..
Elimizden tutar gibi yapıp bizi itenlerdir hayata küsmemize neden olanlar…
Yine de ” canları sağolsun” ne diyelim
Misafir çocukları gelir,dağıtır ve gider… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
” Benim de canım çok yandı bilirim bu acıyı o yüzden senin canımı yakmam inan bana ” cümlesiyle karşıma çıkan herkesten korkar hale geldim…
Hayatımın kabusu oldu bu cümle. Ama yine de her türlü ilişkide (dostluk, arkadaşlık,aşk vs) güvenmekten ve sevmekten vazgeçmedim.
Fakat her yeni ilişkiye biraz daha buruk, tedirgin ve 1-0 yenik başlıyor sanki insan.
Dedim ya korkmuşuz bir kere, hatta öyle bir korkmuşuz ki güzel sözler duymak, doğru davranışlarla karşılaşmak bile içimizi ürpertmeye yetiyor…
Korku filmine çevrilmiş duygular sarmış tertemiz yüreklerimizi…
Ne hikmetse herkes mağdur, herkes yaralı, herkes iyi niyetinin kurbanı …
Peki madem herkes mağdur , katil kim ???
Tek sorun gerçek anlamda sevmeyi bilmiyoruz …
Sevmekten tek anladığımız şey karşı cinsten birine aşık ve ona sahip olmak…
Tabii buna da aşk denirse…!
Ortalıkta acımasız iyi niyet simsarları kol gezerken, bizim bu korkularımızdan kurtulmamız zor mu ne…!
Beni sevmekten korkuttunuz, bazen bıktırdınız beni kendimden.
Tek kaldığım gecelerde sizlerle hesaplaşmaktan yoruldum.
Oysa bir çığlıktı sessizliğim, hiç biriniz duymadınız … Yüreğiniz gibi, kulaklarınızda tıkanmıştı …
Şu hayatta belki de en çok ihtiyacımız olan şey, sahte olmadan gülen bir yüz…Yalanı olmadan seven bir kalp…♥
Bazı sorularımın cevabını veremesem de, olacak o kadar…
Düşünüyorum da…
Varsın bazı şeyler eksik olsun hayatımda…
Emir ve komuta bende.. “Eller yukarı hayat! Ben seni sevdiğim kadar yaşıyorum.
Yaşadığım kadar da seviyorum!..”
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Haz. 28, 2012 12:02 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yine oturum bilgisayarım başına bir hevesle…Ne yazsam,bu yazıya nereden başlasam …Biliyorum sonu yine sana çıkacak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Sen”… diye başlayıp, “Sen”… diye bitireceğim cümlelerimi!!Aslında benim bu durumdan pek de şikayetim olduğu söylenemez, ben memnunum yazılarımdan ve duygularımdam…Çünkü ”Özlemin” kendisi var bu yazılarda ..Bir anda Masmavi mucizem oldun benim..Her yerde, her şey de sen varsın, nefesim oldun sanki ..!Gülüşünü düşünmek bile içimi ısıtıyor..Ağlatan tüm şarkılar bir anda seninle birlikte anlamsızlaştı komik bir hal aldı.Sen mutluluktun ve ben seni yaşıyordum.Üzülecek bir şey yoktu ki senin yanındayken , en acılısından arabesk çalsa ne yazar..Offf yaaaa…Bak ! söylemiştim en başta… Farkında olmadan şu ana kadar yine “Sen” i yazdım…Diyorum kendime yapma, etme, yazma diye ama olmuyor işte.Beynimden, kalbimden geçenleri bir tarafa atıp gereksiz ahkamlar kesemiyorum buralarda..Belki yıllar sonra geriye dönüp baktığımda bu yazdıklarımı okurken kahkahalarla güleceğim, belki de çok canım yanıp ağlayacağım…Kime nee… Kimbilir ???? Benim ne geçmişle, nede gelecekle bir derdim yok…Şu an, neyim, kimim, nerdeyim, ne hissediyorum, ne yaşıyorummm…Hepsi buuuu…….Niran Ünsal ne demiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ” Dilimden düşmüyor.. Kolaysa gelde al … İçimden söküp aşkını”…Amandaaa amaaan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne damar yaaaparmışııım…Biranda yazı nerelere gitti..Anlayacağın bugünde seni “saygı” ve “sevgi” ile anmış olduk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu özlem hiç bitmeyecek… Bu iniş-çıkışlar yokuşlar beni yorsa da sen hep aklıma düşmeyi başaracaksın..Gözlerim boş boş ekrana daldı birden… Yaş aktı akmadı gibi… Öylece duruyorum sadece…Seni özlüyorumm… | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Tem. 02, 2012 2:22 pm | |
| Ne karmaşık aslında bu soruya cevap vermek
İkisi de bir arada olsa iyi olur dediğinizi duyar gibiyim.
Ama olmaazzz hiiçç kendinizi kandırmayın.
Aşk nasıl bişeydir bilmiyoruz aslında.
Hepimiz ahkam kesiyoruz Aşk bir sudur iç iç kudur diye çocukluğumuzdan beri
Yaşadığımız her ilişkiyi aşk zannediyoruz çoğumuz.
Ben hiç aşık oldum mu bilmiyorum
!
Aşk yaşanmışlıksa olmadım.. Ama yaşamayı hiç düşünmediğin aklına geldiğinde hep yüreğini hoplatan bir duyguysa evet bende aşık oldum demektir.
Aşk yaşanmaz hissedilir bana göre
Yaşanan şey mutluluktur sadece..
Ben aşkı yaşamaktansa mutluluğu yaşamayı tercih ederim
Aşık olduğun adamı unutursun, ama gerçekten sevdiğin adamı unutmazsın hiç bir zaman
Mutluluk aşkında ötesinde keyifli bir duygu gibi geliyor bana..
Mutluluk veren sevgi var, paylaşım var aşktan da öte hayatta.
Emek harcanan duygular keyif verir insana, aşk ta emek yoktur sevgi de emek vardır.
Emeğin olduğu yerde mutluluk, mutluluğun olduğu yerde de gülen yüzler vardır her zaman.
O yüzden dir ki ben aşık değilim
Ama mutluyum..
Mutluyum, belki de ilk kez gerçekten mutluyum
Beni üzen insanların hayatımda işi olmadığını,
değer verdiklerimin aslında buna değmediğini fark ettim.
Ya sen peki
Aşık mısınız ? Mutlu mu ? | |
| | | M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Tem. 02, 2012 2:28 pm | |
| guzel bir yazi tskler paylasim icin ve guzel bir soru son cumle... Aşık mısınız ? Mutlu mu ?
ne asigim nede mutlu (
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Paz Tem. 15, 2012 8:17 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hayatımda belki de ilk defa korkuyorum.Uçurumdan düşer gibiyim.Aşağı bakınca içim ürperiyor , geri çekiliyorum ..!Yanlış bir adım atıp,dengemi kaybetmekten korkuyorum..Uçurumun köşesinde içimdeki çocuğun yıllar sonra kanat çırpıp canladığını seyrediyorum büyük bir keyifle…İlk defa uçurumun kenarına bu kadar yakınım ve bundan da acayip keyif alıyorum…Anlatılmaz bir adrenalin yaşıyorum.. Korku, heyecan ve zevk bir arada.Ama dedim ya aşağı bakınca düşmekten, uçamamaktan korkuyorum.Bir gün düşersem, hayata yeniden bağlanamamaktan, umudumu sonsuza dek yitirmekten, kendimi unutup delirmekten korkuyorum …Gitmenin ve kalmanın en zor olduğu “an” dayım …İlk defa aklımı kullanmaya çalışıyorum..Bir an dimdik ayakta dururken savunmasız kalıveriyorum aniden.“Keşke senle tanışmasaydık hiçbir vakitte ” demek istiyorum… Dilimde,yüreğim de söylemiyor bu cümleyi…Kimsenin mutsuzluğuna neden olmak istemiyorum.Bu sorumluluğu üstlenememekten, gitmeni kabullenememekten, gitmeyi bilememekten, zamana bırakmayı becerememekten korkuyorum…Bu sefer düşünmeye bile korkuyorum…Korkuyorum anlıyormusun, hemde çok korkuyorum..!Sen iyisi mi boş ver beni..Bırak tebessümlerimi, ben işine yaramam senin bu kadar enkaz dolu bir kalple… bırak beni…Ya da yardım et korkumu yeneyim…Yüksekten mi korkuyorum ? Yoksa kaçamamaktan mı ? bilmiyorum ..!Özlem UNEY | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Paz Tem. 15, 2012 10:54 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]“Hayatın kuralı bu; ya yanlış zamanlarda doğru insanları karşına çıkarır,ya da yanlış insanla zamanını harcatır !”İnternetteki bir paylaşım sitesinin duvarında gözüme takıldı bu söz.İlk başta çok doğru” ne güzel düşünmüş” söyleyen dedim kendi kendime.Sonra fikrim değişti birden.Neden herşey de hep hayat suçlu oluyor.Neden her şeyin hesabını ona kesiyoruz.Yaptığımız tercihlerden ve seçimlerden direk kendimiz suçluyuz.Hayatın kuralı değil aslında “Yanlış zamanda doğru insan”Yanlış seçimler yaparak her seferinde doğruya daha çok yaklaşıyoruz sadece.Doğruya yaklaştığımızda da çoğu zaman doğal olarak geç kalmış oluyoruz.Bence sahip olamayacağımız, doğru insanı bulmak bile yanlış seçim sayılır.Şimdi gelelim yanlış insanla zaman harcamaya.Hayatın suçu nerede ? Ben göremedim…Kim bizden böyle bir şey istiyor. Hiç kimse.O zaman yanlış insanı bile bile hayatımızda uzun süre tutan kim biz.Yanlış insanları hayatımızdan atmayı beceremeyen kim yine biz. Demek ki daha çok boşa harcanacak zamanımız var demektir.Hayatımız zaten yaptığımız hatalara ve yanlışlara suçlu aramakla geçiyor.Bir “günah keçisi” bulmadan olmuyor.Varsın olsun ”Günah keçisi hayat” olsun.Sesi soluğu çıkmıyor nasıl olsa, tam bize göre…Fakat şunu bilin ki esas “KEÇİ” biz olduğumuz sürece,daha çok ” Yanlış zamanda doğru insanı bulur, yanlış insanla da zaman harcarız”… Özlem ÜNEY | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Paz Tem. 15, 2012 11:44 am | |
| İki şey değişmiyor nedense yaşamda.-bir-el [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1- İlişki başlarken yaşadığın heyecan.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2- Bittiğinde uğradığın hayal kırıklığı.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Hep aynı başlıyor bitiyor ve iki kişiden biri vazgeçiyor ve , biri hep daha çok seviyor be”.. Bunu ben söylemedim ” Tam da bugün ” adlı şarkı sözünden ufak bir alıntı.Yaptığım tespitle örtüşüyor sözler, o yüzden aklıma geldi bir an.Yaşanmışlıklardansa , yaşanmamışlıklar daha heyecanlandırıyor insanı .Söyleyemediğin söz, tutamadığın el ve onunla kurduğun hayaller daha masum..Söz söylendiğinde, el tutulduğunda hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.Eli tutmak için verilen mücadele, elin sıcaklığını hissettikten sonra yerini kocaman bir rahatlığa bırakıyor.Senin için herşey belki yeni başlarken, karşı taraf için sonun başlangıcı oluyor.Gözlerindeki pırıltı azalmaya, içindeki heyecan ölmeye ve kalbin tam hızla çarpacakken yavaşlamaya başlıyor birden.Aslında sen sözlerini söylerken, elini uzatırken bilirsin belki olacakları sadece şans vermek istersin belki kendineee, belki de karşındakinee. Ama hep tutamadığın elin sıcaklığını,varlığını, içtenliğini hissedersin nedense.Yüreğin buruk olur, üzülürsün.Hissettiğin tenin, tuttuğun elin, baktığın gözün ”rehaveti” , seni yavaş yavaş uzaklaştırır kendinden.Gidiyorum galiba beni bırakma , sıkı tut ellerimi dersin bakışlarınla.Anlatamazsın, söyleyemezsin, söylesende farketmez.Senin elin o kadar sıcaktır ki, karşındaki ihtimal vermez soğuyacağına.Sessiz çığlıklar atarsın, yinede anlamaz nasıl tükettiğini, senin nasıl azalmaya başladığını.“Sana dedim ki ruhuma hitap et. Kapında kölen olurum. Sen köle kısmını duydun. Ruhumu unuttun” demiş şair.Gözleriniz sık sık dalıp gitmeye başladıysa, gökyüzü bazen ciğerinize doluyorsa, sözler boğazınıza düğümleniyor ve anlatamıyorsanız “Eksik bir şeyler var” demektir.İşte sorun “Tam da bugün” başlıyor Eksik birşeyler hissettiğinde,Sevmekte değil mesele, bunu yaşama şeklinde. Sevmek “Huzur” demek, “Huzurlu ” olmak demek. Ben bunu anlıyorum .Siz bakmayın benim böyle yazdığıma.Karamsar değilim, mutsuz hiç değilim.Sevmekten vazgeçmeye de hiç ama hiç niyetim yok.Sadece el tutmaktan vazgeçmek üzereyim.Sıcacık bir el arıyorum belki karanlıkta.Dokunamadığım elin sıcaklığını içimde yaşamak, hissetmek ve özlemek istiyorum .Neyse boşverin şimdi bunu. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En başta söylediğim gibi, ne ilişkinin başındaki heyecan, nede sonundaki hayal kırıklığı.. Bu değil benim yaşamak istediğim ! Özlem ÜNEY | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Paz Tem. 15, 2012 12:22 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Artık herhangi bir hayale kucak açamayacak kadar yorgunum.Seninle hayal kurmama da gerek yok zaten, o kadar gerçeksin ki, seninle kurulu hayallerde yaşamaktansa, seninle beraber gerçeği yaşamak daha keyifli.Etraftakiler soruyorlar… Neden hep gülüyorsun,gülümsümsüyorsun diye…Bilmiyorlar.. bilseler sormazlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güne “SEN” le başlıyorum, günü ” SEN” le bitiriyorum. Herşeyde sen varsın yani.. Birazda ben…Sen benim doktorların iyileşmez ,kapanmaz denen yaralarımı tedavi ettin .Sen bana bugüne kadar hayalini kurduğum birçok duygunun hayal olmadığını gerçek olabileceğini, iki insanın bunu istedikten başarabileceğini gösterdin…Sen bana yıllardır kamburu çıkan sırtıma yaslanacak yer gösterdin… Vicdanlı, güvenilir , dürüst yüreklerin olabileceğini ispatladın.Sen sevmeye başlamanın yaşamak olduğunu hissettirdin…Her an her şeyi birlikte yapmadan, yan yana olmadan da insanın birbirine yetebileceğini öğrettin.Sen benim huyum oldun… Tadım tuzum oldun…Sen de yorgunsun aslında biliyorum… Senin de içinde fırtınalar kopuyor hayatı ne kadar boşa almış gibi gözüksen de “keşkelerin” var yüreğinin bir yerlerinde…Sana seni anlatmaya niyetim yok bu gece.Mucize lazım herkese sen benim mucizem oldun…Sen varlığınla da yokluğun da yetebilenimsin, anlamlı bir özlemsin benim için…Hayatın hangi kumsalındayım bilmiyorum, bildiğim tek şey tepemdeki güneşin sen olduğu..Sen kendi kendine yetmeyi bilen , o yüzden de herkese yetebilensin..Bu böyle uzar gider kısacası bugün günlerden “SEN”…Sen çektim içime kendime geldimSezen Aksu’nun dediği gibi ” Hediye gibi geldin hoşgeldin ” … [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Özlem ÜNEY | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Tem. 16, 2012 1:22 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anlamadığım ne var biliyor musun?Hayatıma bu kadar kolay girmişken sen, niye çıkmıyorsun kalbimden?Aklıma geldikçe niye süzülüp akıyorsun zlerimdenUzun bir gece olacak belli..Yeni sabaha sensiz uyanabilmek için bitirmeliyim gecenin karanlığında hepsini..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/b]Bu gece bitsin diye bu sevda her şeyimi ortaya koydum..Bitsin diye bu masal ben mutsuz sona razı oldum..Sandığın kadar güçlü biri değilim belki de..Belki de konu sen olunca dayanamadım daha fazla..Daha fazla güçlendirebilecekken sen bitirdin bu kalbi belki debilmeden..Aşar beni bu konu..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu kadar severken üzülmek, beklemek, ümit etmek, gelmeyeceğini bilerekyollarını gözlemek, tüm hayallerde başrolleri sana vermek, rüyalardaseni görmek..Bırak kimyamı, bunlar akla da mantığa da aykırı…[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Senden sonra tövbe etsem bir daha sevmesem..Sözümden dönmesem, sevmesem de kalbimin taş oluşunu izlesem..Akmasa gözlerimden yaş da artık hissetmesem..Duygu nedir bilmesem..Ya da mutlu sonla bitse de bu masal sen çıkıp gelsen..Bir ihtimal ya, gece bitmeden bir yerlerden seslensen..Bende tüm yazdıklarımı bir bir karalayıp silsem..Zor olacak seni bitirmek anlaşılan..Veda yazımda bile bir umut bir ümit varken zor olacak bu tören.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sen yine de acele et…Ya gönlüme dokunuşunun ilk gecesi,Ya da kalbimdeki son gecen, bu gece… | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Tem. 16, 2012 2:04 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi sen su olduğunu düşün.Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tükenmez
İnanıyorum ki gerçekten de öylesin.Ama ister çeşmelerden dökül,ister göklerden yağ,ister nehirler dolusu ak;dibi olmayan bir kovayı dolduramazsın.Yani seni dinlemeyenlere sesini duyuramazsın
Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin
Gürültünün parçası olursun sadece!..Suyun yanında olanlar suyu en az içenlerdir.Çünkü; Su nasılsa burada, lüzum yok ki suyu kana kana içmeye diye düşünürler
Aynen, sesini sürekli duyanların seni dinlemedikleri gibi!Ormandaki hiç bir hayvan,ırmağın gürültüler koparan yerindensu içmeye çalışmadı şimdiye kadar.Hepsi, hep sabahın en sakin anını bekledi;suyun durgun yerlerini bulabilmek için gittilerve sakin sakin ihtiyaçlarını giderdiler;Onlar için en uygun olan ve kendi istedikleri zamanda
Sen, hep bir su olduğunu düşün. Su gibi güzel, su gibi yararlı,su gibi vazgeçilmez
Ve su gibi hayat kaynağı olduğunu düşün.Ama su gibi yaşatıcı ol ; Su gibi yıkıcı,sürükleyici ve öldürücü değil!.. Sen bir su ol
Ama rahmet ol; afet değil!Su isen tarlalarını basma insanların, yuvalarını yıkma,ocaklarını söndürme;Sana felaket denmesin!Su isen bir bardağa sığabil ki;damarlara giresin!.. Su;yüce Tanrının insanlar için yarattığı en büyük nimetlerden biri
Ve suya benzediğini unutma!Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi faydalı,su gibi lüzumlu ve su gibi bitmez-tükenmez olduğunu da unutma.Ayrıca su gibi sakin olabileceğin gibi,su gibi de kıyametler koparıcı olabileceğini unutma
Şimdi sen su olduğunu düşün.Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tükenmez
İnanıyorum ki gerçekten de öylesin.Ama ister çeşmelerden dökül,ister göklerden yağ, ister nehirler dolusu ak;dibi olmayan bir kovayı dolduramazsın.Yani seni dinlemeyenlere sesini duyuramazsın
Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin
Gürültünün parçası olursun sadece!..Suyun yanında olanlar suyu en az içenlerdir.Çünkü; Su nasılsa burada, lüzum yok ki suyu kana kana içmeye diye düşünürler
Aynen, sesini sürekli duyanların seni dinlemedikleri gibi!Ormandaki hiç bir hayvan, ırmağın gürültüler koparan yerinden su içmeye çalışmadı şimdiye kadar.Hepsi, hep sabahın en sakin anını bekledi; suyun durgun yerlerini bulabilmek için gittiler ve sakin sakin ihtiyaçlarını giderdiler;Onlar için en uygun olan ve kendi istedikleri zamanda
Sen, hep bir su olduğunu düşün.Su gibi güzel, su gibi yararlı, su gibi vazgeçilmez
Ve su gibi hayat kaynağı olduğunu düşün. Ama su gibi yaşatıcı ol ; Su gibi yıkıcı, sürükleyici ve öldürücü değil!.. Sen bir su ol
Ama rahmet ol; afet değil! Su isen tarlalarını basma insanların, yuvalarını yıkma, ocaklarını söndürme; Sana felaket denmesin! Su isen bir bardağa sığabil ki; damarlara giresin!.. Su; yüce Tanrının insanlar için yarattığı en büyük nimetlerden biri... Ve suya benzediğini unutma! Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi faydalı, su gibi lüzumlu ve su gibi bitmez-tükenmez olduğunu da unutma. Ayrıca su gibi sakin olabileceğin gibi, su gibi de kıyametler koparıcı olabileceğini unutma
Unutma; Senin işin rahmet olmak, afet değil! Vadiler varken önünde ve ovalar varken yayılabileceğin; küçük ırmaklara ayırabiliyorsan kendini ve bardaklara bölebiliyorsan, hayat verirsin çevrene. Ve yaşayabilirsin dünya dönmesine devam ettiği müddetçe
Yoksa hep duyulmayan, dinlenmeyen; korkulan ve kaçılan olursun seller, afetler gibi
Tercih elindeydi hep ve hep de senin ellerinde olacak
Ya tutmayı öğreneceksin dilini veya hiç durmadan konuştuğun için, sadece bomboş ve anlamsız sesler çıkartan birisi olduğunu zannettireceksin çevrendeki insanlara! Ama yapman gereken şu değil mi? Düşüneceksin ne zaman ne söyleyeceğini. Düşüneceksin kimin dinleyip dinlemediğini, kimin anlayıp anlamadığını. Düşüneceksin anlatmak istediklerinin ne kadarını anlatabildiğini
Hatta anlayanların anladıklarının da senin anlattıklarının ne kadarı olduğunu düşüneceksin
Ve konuşmak için en uygun zamanı bekleyecek, en az ama en uygun kelimeleri seçmeye çalışacaksın
Ahmak olmayan yolcuların, önceden aldıkları biletleri ceplerinde olduğu halde, saatlerini kontrol ederek, vakit yaklaştığında, vapurun kalkacağı iskelede hazır olmaları gibi, sen de fikrini bildireceğin kişinin kıyıya yanaşmasını bekleyeceksin !.. Demeyeceksin; Ben canım isteyince giderim iskeleye, vapur da o saniyede gelmek zorunda!.. Demeyeceksin; Ben aklıma geleni aklıma geldiği biçimde söylerim. Karşımdaki de değil duymak, değil dinlemek, anlattığımdan bile fazlasını anlamak zorunda!.. Keşke öyle olsaydı. Keşke haklı olsaydın, ama maalesef değil
Ağzını açıp Şelaleden dökülen suyu içmeye çalışan bir tavsan gördün mü hiç?.. Veya önüne çıkan ağaçları dahi sürükleyen bir selden , susuzluk gidermeye uğraşan bir ceylan gördün mü? Kaplanlar bile içebilmek için suyun durulmasını bekler; beyni olan her yaratık gibi! Hadi
Sen şimdi su olduğunu düşün, ve kendini su gibi hisset
Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi berrak, su gibi yararlı
Su gibi hayat kaynağı ve su gibi bitmez tükenmez olduğunu hatırla
Ama yine su gibi bir küçük bardağın içine sığdır ki kendini; girebilmeyi öğren insanların damarlarına. Hayat ver
Vazgeçilmez ol!.. Nejat Koçer | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 12:27 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sabahın güneşi bizi uyandırdığında,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sana sarılıp uyumak istediğimde,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sadece gözlerine bakmak istediğimde,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hep yanımda ol.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hep yanımda ol.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sığınacak bir liman aradığımda,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaslanacak bir bağır aradığımda,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bu dünyadan bunaldığımda,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hep yanımda ol.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hep yanımda ol.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaz akşamlarının o harika serinliğinde,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kış günlerinin o kartopu eğlencesinde,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilkbaharın insanı mutlu eden doğasında,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sonbaharda yapraklar birer birer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]düşerken,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hep yanımda ol.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 12:30 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yüce dağlar koydun sinemeBakışında sihir mi var yar senin Gördüğüm an ateş dştü hanemeHer bir yanın alev kor seninGünbe gün hasretin yakar kavururGünümü gecemi senle yoğururKorkarım katlime ferman buyururŞu sevdanı söküp atmak zor seninKaragözlüm düştüm senin derdineBazen çekilirsin dağlar ardınaBilmiyorum şu sevmenin şartı neÇözülmeyen kanunların var seninİçimi dökemem zor gelir banaDerdinden dolarak döndüm ummanaNe olur halimi bir anlasanaBakışın güneşten daha nar seninAy doğmuş gecede mehtap gibisinEn hırçın sularda girdap gibisinBir türlü bitmeyen hesap gibisinHer tavrın inan ki büyük sır seninVelhasıl halıma koymadın beniNerde gördüm nerde buldum ben seniYanına gelmeye kalksam da beniİnan ki dört yanın boran kar senin | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 12:33 pm | |
|
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Avuçlarım, yine, ’sen’ kokuyor! .. Sen varsın ya içimde! .. Taşıyorsun gözlerimden ve sen dökülüyorsun avuçlarıma; Sensizliğimde! .. Avuçlarım, parlıyor ıslandıkça… Ve ıslanan avuçlarımda bakışların, ışıldıyor sanki… Sanki, hani uzakta kalan aydınlıkları çalmış olan o bakışların… Ben, seviniyorum; ateşler içindeki şu halsiz çocuk gibi… Hani, arka sokaktaki sahipsiz köşkün, kırmızı tuğlalı duvarı ardında gülümseyen ağaçtan, kendisi için iki cep erik yolunmuş gibi. Ve hatta bu ceplerden doldurulan iki avuç, önüne uzatılmış gibi… Avuçlarım, ıslanıyor yine… Avuçlarım, ışıldıyor yine… Avuçlarım sen kokuyor yine, çünkü sen; yine yoksun! .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yoksun… Avuçlarım, yine ’sen’ kokuyor! Çünkü sen, “olmadıkça” dökülüyorsun avuçlarıma; içimden taşarak!.. Gözlerim, bir göze gibi seni dolduruyor avuçlarıma!.. Benim için sen; sensizlik demek!.. Bütüün yolların sana çıktığı haritanın başında, kendimi kaybetmişim… Yahut, yolların ortasında; haritamı!.. Nerdesin?.. İçimden başka, nerdesin?.. Ben, yine tüm yolların sana çıktığı, ve avuçlarımın sensizlik koktuğu günlerdeyim… Sen, kaç kişinin umudusun, bilmek istemiyorum!.. İçinden çıkılmaz hale geldikçe hayat, çaresizlik başlıyor… Hangi imbik bu çaresizliklerden ‘çaresenlikler’ damıtacak?.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Avuçlarım, parlıyor ıslandıkça. Islak avuçlarımda, uzakta kalan aydınlıkları üfleyen bakışların ışıldıyor… Avuçlarım, yine sen kokuyor yani!.. Yani, yine sen varsın içimde!.. Taşıyorsun gözlerimden!.. Ve sen dökülüyorsun avuçlarıma; Sensizliğimde!.. Olmayışın, avuçlarımın yine sen kokmasından belli! Çünkü sen, “olmadıkça” dökülüyorsun avuçlarıma; içimden taşarak!.. Gözlerim, yine bir göze gibi seni dolduruyor avuçlarıma!.. Bilmiyorum; hangi imbik bu çaresizliklerden çaresenlikler damıtacak?.. Ne zaman, avuçlarım yerine; dudaklarım “sen” kokacak?.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 3:36 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şk dediğin beklemektir Ey Sevgili! Kays gibi Mecnun olana kadar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hz. Yakup gibi aydınlığa hasret kalana kadar beklemek bekleye bekleye gözden olmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sözden olmaktır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.].Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eğer beklenene değecekse. Bilesin! Aşk; yanmaktır Ey Sevgili! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yanıp kül olmaktır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kerem gibi Aslına ermektir. Ateşin ortasına hesapsız girmektir İbrahim misali. Ki onun gönlünün yangınıdır ateşi gülistana çeviren. Ki yanmak insanı kurtarır hamlıktan çiğlikten. Hem ne diyordu şair; "Yanmışın halinden ne bilsin ham Sükut gerektir bize gayrı vesselam"[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. Gözlerinden ayrı geçen her an yanmaktayım. Bilesin! k; bedel ödemektir Ey Sevgili! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bülbül[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gonca gülü görebilmek için her seher uyanık olmak ve güle ulaşmak için yüreğini gülün dikenine asmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kanını akıtmak zorundadır. Ya ben yüreğimi nereye asayım Ey Sevgili. Çünkü Aşk bedel ister[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] külfetsiz nimet olmaz. Beklemek bedel ödemekse eğer hâlâ ödüyorum o bedeli. Bilesin! Aşk; vazgeçmektir Ey Sevgili! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mecnun gibi aklından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kerem gibi bedeninden vazgeçmek. Yardan gayrısından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] cümle cihandan vazgeçmek. Yemeden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içmeden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uykudan uyanıklıkdan ve vazgeçmekten bile vazgeçmektir gün gelince. Senin için senden vazgeçmişim. Bilesin!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 3:46 pm | |
|
Sözüm, doğru anlamak isteyen herkes için Ama ille, ey çocuk, sözlerim senin için.
Zira sen benim talebemsin. Ben de senin
Zira sana bakıyorum, sana kıymet veriyorum. Hoşuna gitse de gitmese de, ağır gelse de, gelmese de dinle ki, hayırlara sebep olacağına dair dopdolu bir ümit taşıyorum.
A BENİM DİLİ BALLIM!
Pek latîf, pek gönül alıcısın. Sen konuşunca şenlenirim. Bu hâlinle gönlüme girmiş olduğun için, sana bir tavsiyede bulunacağım:
Sakın ardında duramayacağın sözü etme. Vur! demesi kolaydır da, acısına dayanması zordur. Zira tokat sadece teni değil, nefsi de acıtır. Eğer sende, hoştur bana, senden gelen diyenin gönlü yoksa, dilini de böyle laflardan uzak tut.
Zira hiç geciktirmez, bazen Allah, söylediğin sözle hemen oracıkta sınar da seni, öyle kalakalırsın.
A BENİM GÜZEL GÖNÜLLÜM!
Sen sen ol, Seviyorum! dediği hâlde sana zarar verene inanma. O nasıl sevgidir ki, sevenini incitir, zarara sokar?! Yok, yok! Ne aşk o kadar ucuz, ne mâşukluk öyle kolay
Yine de, Seviyorum! diyene merhametle yaklaş ve sabır ile hakkı hatırlat ki, bu söz de öyle herkese nasip olmaz. Öyle veya böyle, sevmeye meyyal bir kalp, kıymetlidir.
A BENİM NİMETİM
Seni, benim için nîmet yapan, bana duyduğun sevgidir. Zira sevilmek nîmeti, şükrü mümkün olmayan bir nasiptir. Hangi gönül vardır ki, sevilsin de sevinmesin? Hangi varlık vardır ki, sevgi karşısında kayıtsız kalabilsin? Kim ki sevilir, sevenine doğru akar. O hâlde, sevdiğin sürece, sevilmediğin duygusuna kapılma. Vallâhi, eğer sevilmediğine inanmışsan, bu, senin kendi sevemeyişindir
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 3:52 pm | |
|
[b]Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum,
Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalar da. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç, görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç, hiç, korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum.
Her bana bakışın da Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerinde ki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudakların da ki sözlerimi seviyorum Yine de, korkmuyorum seni sevmekten.
Ben, ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığım da Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok, senin bana olan Sevgini seviyorum.
İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor.
Korkmuyorum seni sevmekten Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimde ki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben, ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için. Seni, seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözleri mi her açtığım da Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz, uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce, seni düşününce.
Ben seni en çok Umutsuzluğumda, beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemikleri mi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni, benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için. Ellerini seviyorum tanrıya açıldığın da
Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığın da. Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiği mi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatım da Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda. Kalbimi seviyorum, seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum, seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, senin ruhuna O kadar yakın diye. Varlığ ımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluluğumu seviyorum. Gülümseme mi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de, yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan herşeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçin de yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebin de, sen olduğun için seviyorum. Yine de, korkmuyorum seni sevmekten. Yine de, korkmuyorum seni sevmekten. Seni seviyorum. [/b]
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 4:08 pm | |
| gözlerin çözülmesi zor bir bilmece alıp giderken beni hudutsuz diyarlara aşkı senin gözlerinde okudum ben sen beni tanımadın oysa ben senin gözyaşının kıyısındaydım gizliydi sevdam sadece bir bakışın peşine sürüklenmiş gidiyordum şiirlerimi ağlatıyordum gece yarıları senin için senin için üç beş nöbeti tutyordum uykusuzluğa bazen hüzün bazen gözyaşı bazende tebessüme bırakıyordum yüreğimi sen dokunacak kadar yakınımda ve bir okadarda uzaktın bana
aşkı senin gözlerinde okudum ben sana anlatmadım yüreğimde kopan fırtınayı bahardın sen benim için nefestin hayattın gülmektin ağlamaktın yarına yelken açmaktın sen bir avuç su gibiydin sen sevdanın açılmamış perdesiydin sen güzelliğin afrodidi sen aşkın son haliydin sen içimdeki patlsyan volkan sen her mevsim bahardın okul yolunda bakar geçerdin sadece ama ben habersizce sana yüreğimi yollardım o tozlu okul yolunda
aşkı senin gözlerinde okudum ben nakış nakış dokudum sadece sevdim kalbimin en ücra köşelerinde bir çiçek büyüttüm senin için senin için gözyaşı yeşerttim bazende gönül bahçemde dilime doladım en güzel aşk şarkılarını haberin yoktu senin ama benim kalbim sana emanetti ey hüzün bakışlım bilmemki sana nasıl anlatsam bilemiyorum içimde kopan kasırgayı fırtınayı
aşkı senin gözlerinde okudum ben sadece bu...
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 4:16 pm | |
|
"Herkes konuştuğunu yazar,bense sustuklarımı"
Sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor...
sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız...
sustum! Tam acılarımı haykıracaktım ki, sustum ne kadar susulacaksa o kadar sustum! bir çığlık kanıyor demedim, en derininde yüreğimin... içimdeki volkanları boğarak sustum! açmadım kimselere yüreğimi hançeri sadece kendime sapladım sapladım ve sustum! hüznü yüzümde, acıları gözlerimde topladım sustum!..
Sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız!
Saçı ağarmış hayaller nemli kirpiklerle bulutlandığında gözlerim gökte şimşek olup çakıyorum kimse görmüyor...
Sustum! Sustum! tuz basıp yaralarıma! ne kadar susulacaksa o kadar sustum! içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara her gece kimsesiz geziyorum gönül ülkemi kimse bilmiyor...
sustum! tam sevdiğimi haykıracaktım ki, sustum sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse görmüyor
sustum! Ne zaman dudaklarından öpmeye kalksam hayatı saçlarını koklasam rüzgarların içimde incecik bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara kimse silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor
sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata kimse duymuyor
sustum! İçimde dalgalar kabardıkça volkanlar gibi sustum sustu dudağımdaki şiir gözlerimdeki nehir gönlümdeki yara bulutlar haykırdı isyanımı şimşekler haykırdı sadece ben duydum sadece ben
sustum! Ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat ey kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi yaralar merhem tutmuyor geceler avutmuyor ben sustum acılarım konuşuyor yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor
Ben sustum! susmuyor yüreğimi kavuran kasırga pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor dışarda inleyen rüzgar yıldızlar küs ay üzgün yağmur dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor her gece kimse bilmiyor kimse duymuyor
sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat, sustu zaman acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor... duymuyor... duymu... duy...
sustum!
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: C.tesi Tem. 21, 2012 4:21 pm | |
|
SöYLe YaRR TeK SuCuM SaNa GöNüL VeRMeK Mi ??
Seni Özlemek Canima Taketti Birtanem Özlemek, İzlemek, Yollarini Gözlemek Hep Sevecegim Seni Ömrümün Sonuna Dek
Güzel Gözlerinde Bulmussam Günesi Yakami Birakmaz Artik O Gözlerinin Atesi Sen Olmadiginda Yanimda $arkilar Cok Bos Cok Anlamsiz Kararsiz Yapilan Tüm ylemler Fikirler Ve Mantik Arka Planda BiRTaNeM Seninle Birlikteyken Askindir Beni Var den Yoklugunsa Mahveden Bir Hüzündür İcime Ansizin Cöküveren
Seni Özlemek Canima Taketti Birtanem Özlemek, İzlemek, Yollarini Gözlemek Hep Sevecegim Seni Ömrümün Sonuna Dek
Seneler Gecsin, Sen Beni Bil, Ben Seni Bileyim İstiyorum Birbirimizin Omuzlarinda Aglamaliyiz Paylasmali Ve Beraber Sıkılmaliyiz Öyle Ki, Yalnizca Sıkılmak Sıkmali Bizi Güzel Günlerimizi, vimizde Birbirimize Sarilarak Kutlamaliyiz Hava Sogukken Birbirimize Sıkıca Sarilip Yatmaliyiz Zaman Su Gibi Akip Giderken, Hersey Yasanmis Bir Hayatimiz Olmali Herseye Ragmen Hic Bıkmamaliyiz Birbirimizden Mutluda Olsa, Kötüde Olsa, Yasadigimiz Günler Bizim Günlerimiz Olmali Öyle Sevmelisin Ki Beni, Bu Yazdiklarim Korkutmamali Seni Tebessümler Actirmali Yüzünde Bir Gün Bu Hayati Birakip Giderken Sadece Mutluluk Olmali Yüzümüzde
Hani Zaman Gelir Ayrılık Başlarya Hani Ölüm Gibi Gelen O Veda Varya Hani Seni Seviyorum Deyip Bana Sarılman Varya İşte O An ngel Olamam İsyanıma Hasretin Yüreğimde Yanarken Sensizliğe Göz Yaşı Dökerken Hayalin Yağmur Gibi Üstüme Yağarken İşte O An ngel Olamam İsyanıma Birtanem
Yasamak İstiyorum Hep Seni Severek Düslerinle Yetinmek Bana Yetmiyor Gecmiyor Zaman O Zaman Kalbimizin Beraber Carpmasi Atmasi Senin İcin Yüregimin İcindeki n Güzel Duygular Senindir Hep Birtanem AYRiLMaYaLiM Bir Daha Sevelim Hayatimizin Sonuna Kadar CüNKü Her Ayrilikta Seni Özlemek Var
YaLNiZLiGiM YaNiMDa KiMSe OLMaDiGiNDaN DeGiL
YaLNiZLiGiM YaNiMDa SeN OLMaDiGiNDaNDiR BiRTaNeM..!!
| |
| | | | BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|