Bir Sevda Masali HOŞGELDİNİZ |
|
| BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Çarş. Ağus. 08, 2012 4:54 pm | |
| Bir dudak boşluğunda nefes nefes [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ımız En güzel namelerle çalınıyor [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]mız Hatıramda gözlerin birde yıldız parkımız Yokluğunda yazmıştım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ımı duvarlara Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara
Bir tek gözlerin kaldı yokluğunda aklımda Gözlerinle tebessüm hala gönül saklımda Sen eylül'de çiçeksin çiçekteki balımda Aşkımı ben yazmışım dağlardaki karlara Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara
Elin elime deydi gönlüme bir yar gibiSeninle berraklaşır denizlerin şu dibiGülüşün sevindirir yeryüzünde garibiVaralım gel beraber yaza kışa ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a | |
| | | BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:13 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Ruhumun ve hayatımın sıkıştığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]can çekiştiği şu dört duvar arasında hayatımı yazıyorum sana .."
Çocukluğumun mutluluğu olan ağlamalarımı hatırlamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]senden giderken süzülen yaşların yanında..
Kaldırımlardaki gölgemi yakalamak için düşüşlerimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dizlerimin kanamasını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hıçkırıklarımı hatırlamam;sen düşümden düştüğünün kadar..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İlk [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilk kavgamı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]on yedi yaşımı hatırlamam..Senin "İLK'im" olduğun kadar..
En deli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]en hırçın yıllarım olan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hayata merhaba dediğim o yaşımın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yirmilik sancılarımın bedenimi inlettiği acıları hatırlamam; seni kaybettiğim de verdiği acı kadar..
Ve şimdi..
Belki yeniden sevebilme[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ömrümü ömrüne adama ihtimalim olan hayatımın bu anında..
Yani şimdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hemen..
Rüzgarda savrulan saçlarımın esintisi yüzüne değince.. Islanan saçlarımı dağıtışını bir daha sana hatırlatınca.. Yağmurun sildiği ayak izlerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yeniden senin ardından iz bıraktığında..
Gözlerimin baktığı yerde seni bulmasına.. İsmimin senin dudaklarından yavaşca bir daha süzülmesine..
Ne dersin?
Derdin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bilirim..
Evet derdin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yanımda olabilseydin..
Islak saçlarımı yeniden dağıtırdın.. Bilirim.. Yeniden soluk alışında;ismim dökülürdü dilinden hece hece..
Ve sen yeniden; HAYATIM olurdun..
Seni;
Öfkelerimin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]serzenişlerimin dilime dolandığı yerde asılı bırakıyorum.. Kollarım açık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tebessümüm yüzüne yansır bir halde.. Kımıldama sakın..Tam burada
Kal..
Olduğun yerde..
Ve HOŞCA...
Kal..."alıntı" | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:17 pm | |
| Neşeden zevkten b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a ne yokturki içinde İşte ben bu dertlerle bu kalple yaşıyorum
.. ...
Yarısı dert doluysa yarısında özler var Sevgiye hasret kalmış acı acı sözler var
.. ...
Göz yaşını döktüren [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tan yana izler var İşte ben bu dertlerle bu kalple yaşıyorum.. ...
Bir tatlı tebessüme bir tatlı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a hasret
.. ....
Büyütüyorum içimde git gide Küllerinden var ediyorum. Binlerce doğuyor çoğalıyorsun Yaşatıyorum ne pahasına olursa olsun. İlhamım sen ve benim inancım
Saldım semaya [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ımı Yüksele dursun. elbet bir gün sırası gelecek Yüzüyorum fersah fersah dehlizlerinde. Hayal gücüm inancım buna müsait. Gün be gün doğuyor güneş Her gece çıkıyor ay. Sınırı yok ki nereye gidersen git Seninleyim.
.. ....
Kavuşacağım bu mahşerde de olsa Dünya haliydi ölüm. Sonsuzluk var ilerde Benim için Sana kavuşmak için
.. ....
Bilmem kaç senem daha var dünyalık benimki b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a hasret Karanlığa bürünmüş gündüze ufka hasret İşte ben bu dertlerle bu kalple yaşıyorum
Bu çekilmez hayatı yaşamış acı çekmiş Azıcık gülmek için ömür boyu harp etmiş Bir umut dünyasında candan neler kaybetmiş İşte ben bu dertlerle bu kalple yaşıyorum
???
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:20 pm | |
| hayata rağmen hergün bir düne ölüyorum yaşamak bile ustalık ya! söz gümüş sükut altın ya, ben sandığım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]le dolduruyorum kefenim beyaz kağıt!
yalnızlıklara rağmen dostluklar biriktiriyorum kumbarama
gün gelir tedavülden kalkar mı bilmem?
her biri can,
her biri ben,
paylaştıkça çoğalıyorum,
harcayamam... zamana rağmen ağırdan alıyorum sevmeleri sindire sindire inadına takvimimde [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaprakları kopa(ra)mıyorum..!
şimdi herkese iyiliği dokunan bir gülümseme suratımda;
kime sövsem sevdiğim oluyor
kimi sevsem el..!
ister çocukluk de,
ister delilik..
ben herşeye..
ben herkese..
ben sana rağmen seni seviyorum...
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:23 pm | |
| Bekle diyorsun bana,Beklememi istiyorsun durmadan,Bir şeyler vaad ediyorsun,Bunları alacağımı söylüyorsun beklemem karşılığında.Sadece beklememi istiyorsun ama,Ne durumda olduğumu,Nasıl beklediğimi bilmiyorsun.Burada çoktandır bir umut yok,Bir ışık yok beni çağıran,Bir çift göz yok bana gülümseyen,Bir dudak yok tebessüm eden...Her şey sanki bana karşı,Herkes bana düşman.Senden b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a "bekle" diyen de yok.Umut veren de!Peki söylesene,Ben nasıl ve neyi bekleyeceğim?Neye, nasıl umut bağlayabileceğim?Beklemek acıdır, belki bilmezsin,Çünkü beklediğin zaman kendini şartlandırırsın,İyi birşeylerin olacağına.Oysa insan hayatında hiç iyi bir şeyle karşılaşmaz,Sadece yaşadıklarından iyi bir şeyler çıkarır,Mutluluğun sırrı da işte burada saklanmaktadır.Bekle diyorsun sen şimdi bana,Peki biliyor musun ne acıdır bağlanmak,Gerçekleşmeyecek bir umuda...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:30 pm | |
| Olmayacak kimsenin böyle güzel şiiri Böyle dostu, böyle bir arkadaşı dünyada Senin gözlerindeki aydınlık hayallerin Böyle bir anlatanı olmayacak bir daha Bulmayacak hiçbir kalp, hiçbir kalbi bir daha Böylesi bilmeyecek hiç kimse hiç kimseyi Yüreğinden süzülen sıcak gözyaşlarıyla Islatmayacak kimse kimsenin gözlerini Kavuşmayacak ruhlar böylesi bu dünyada Bir bardak su içinde damlacıklar misali Hiçkimsenin yüreği bu yeryüzü üstünde Bir b [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a bedendeymiş gibi ısınmayacak Hiçbir zaman olmayacak böyle bir sevgi daha Kimse çocuğu gibi sevmeyecek kimseyi Yokluğunun içinde varlığı bulmuş gibi Sevmeyecek görmediği b [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a hiç bir kimseyi Olmayacak kimsenin böyle güzel şiiri Ötelerde, bilinmeyen bir yüreğin yazdığı | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:34 pm | |
| Bir tek adın kaldı dudaklarımda Bir de gözlerimde hatıraların... Tabutum olacak Gözbebeklerinden düşen küflü çığlıkların. Kefenim olacak ömür boyu susmaların
Ve bir gün Sensiz ölmenin acısını bırakacağım satırlara.. Neden diye sorma.. Sadece yoksun. Yokluğun ile varlığın arasında Sadece ölüyorum; ötesi yok inan.
Varlığının kepenklerini indirip Sensizliğinde yaşamaya gidiyorum yine. Ve uyandığımda Değişen hiçbir şey olmayacak.. Sen hep bana uzak Ben hep sana yasak
. Hani dik duracaktık kanlı pusulara ?
Yağmurları bana emanet edip Gittin sadece
Şimdi yalnızlığın ipi geçti boynuma. Yokluğun yükledi sırtıma...
\
Bir tek acıların kaldı senden bana.. Oysa ben yemin etmiştim Acıların icin sırtımı semer bileceğim diye. Söz vermiştim Sensiz ölmeyeceğim diye... Şimdi sensizlik duruyor başucumda.. Şimdi ayazlar yüreğimi sorguluyor Ayrılığınla yüzüme vurduğun kapımda..
Söyle ne olur... Beni unuttuğunu söyle... Hiç sevmediğini haykır.. Yeminlerinin yalan olduğunu Sevginin sahte olduğunu vur yüzüme... Yemin olsun ki; Bir damla gözyaşı düşmez artık.. Çünkü gittiğin gün Ayak uçlarında " Sana " ölmüştüm sevgili..
Unutma ki;
ÖLenLer Hiçbi Zaman YasayanLar İçin Gözyası DökmezLer | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:38 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Susmakla Bitmiyor SessizlikEksik bir gece yarısıAklımdan sarkıp da tenineBağırdım:– Dokunma artık gözlerimeGözlerini bende bırakır gibiAğlasaydım belki bu kadar kurak olmazdı yağmurSağanak halinde yaslanabilirdim intiharaBir neden aramıyorumCevapların mı yarımdı?Yoksa sorularım mı fazla?BilmiyorumAma samimi değildi ellerinNe zaman düşsem seninle aynı soğuğa-Bir provokasyon gibi kaçıyordun ilk otobüsle sonra-[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]AğlasaydımArkamdan isminle çağıracaklar gibiydi beni,Benim lakabımdın senKod adımız çok acil bir vedaSenin 'kal' demeye cesaretin yoktu,Çoktu oysa benim kalmak için sebebimHaklı olan kimdi? ne fark ederdi?İlk hangimizin aklından geçti?Bilmiyorum kim icat etti,Yüzümü kestirip atan çözümsüz o denklemi'Bitti mi? ''Gitti mi acaba? ' diyerek uyandığım günlerden,'Gelir mi? ' diyerek uyanacağım günlerebir geçiştiSon telefon mesajın:'Altüst artık neresine dokunsam dudaklarının,Neresine dokunsan bir buzul eriyor parmaklarımda'[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sustum ben sadece inanBen değildimKarşıdan karşıya geçerken bakışlarından,Bir kazada kaybolduğuna inananSeninle kaç kişiydik bilmiyorumİki bazen,Genellikle bir olamayacak kadar tekEvet bizeBu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]in hiç biri yetmeyecekŞimdi, ben çok oldum sanırımAslında sandığın kadar da sayılmamHep daha azdımBir nefes yetmezliği sesleniyorum sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seni anlatabilecek bir cümle bile edemiyorumPrefabrik kafiyelerle süslendiriyorum yerçekiminiAçık havada seni seninle aldatmanınPortatif kalp atışlarını yine sana bırakıyorumBen Hiç ağlamadım oysaAğlasaydım emin olamazdın eminimGerçekten ağlıyor muyum yoksa?Ağlasaydım oysa,ilk sen açardın şemsiyeniSen, hep ilk bırakanElektrikler gelince el feneriniSeverdim ben oysa seslendirdiğinkısa metraj hikayeleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bilsem bu kaçıncı ihlalin?Kemerini takmadın sanırım yine yüreğininÖpülür mü hiç tam da giderken?Tam da bitti derken seslice sesimeAz önce 'kal' deseydim senden önce,Az sonra benimle kalmış olur muydun ki?Bilmiyorum inan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben değildim zaten sevdiğini söylerkenCümlelerine toz kaçıranAğlamadım hiç oysaAğlasaydım bu kadar kurak olmazdı yağmurAğlamama gerek var mıydı kiYağmur yeterdi hep sanaBeynimle kalbim arasındaBir işlem hatasıydı seni sevmekVe benHiç sağlamasını yapamadım gözlerinin | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:40 pm | |
| | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:42 pm | |
| Çok güvendim galiba Çok inandım... Bir gittin ki geride geleceklerini de götürecek kadar bitirdin !! Boşluğunu doldururken yerine koyduğum her suretide sen sandım !
Gözlerine baktığımda kayboluşumun nedeni gözlerindir sanma.. Her insan kendini kaybolmus hisseder boşluğa bakınca !..
...ve yine bitti...
Ellerimi açıp arkama bakıyorum.
Ellerim bomboş kazandım sandıklarım kaybettiklerim
Hiçbir sey yapmamısım gibi hiç birşey yaşanmamış gibi geçen yılı hatırlamak dahi istemiyorum. Küçük ve fark edilmeyen baglantılar Canımı sıkıyor ama Yine söndü alevler işte...
Kaybedince baska insanlar mı oluruz? Belki kazanınca bambaska kimlikler bu büründüğümüz?
Ama işte yine bitti yollar Hayatım ise hala istedigim yerde degil. Küçük bir nokta gibi silemedigim
Küçük bir Leke...
Durun uyandırmayın... NasıLsa hepsi bitmek üzere karabasan rüyalarım bile...
Sadece Uyandıgım zaman Neler oLdugunu anlatın Küçük bir oda içinde Bütün hepsini kazıyın duvarlarıma büyük harflerle
...ve bir kenara atın "dün"ü hatırlatan düslerimi...
Ama sakın Hayır durun...
...durun uyandırmayın... Nasılsa hepsi bitmek üzere... içimde bi ses yankı yankı
Doğrularımı Götürmeye Yeticek Kadar Yanlış Yapmadım Bu Hayatta... Çok Sıkıştığım Yerde Boş Bıraktım Hep Soruları ...
Şimdi Bıraktığım Boşlukların Birindeyim Belki de... Kimsenin Doğrusunu Götürmedim
Ben Kimsenin yanlışı olmadım! Yetmez mi | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:46 pm | |
| :::...Bensiz mi ağlayacaksın yoksa..AĞLAMA..:::
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]AğlamaNedendir gözlerinin feryadıBağrını mı deldi özleminYoksa [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] derdine mi düştün nicedirSen ağlarsan eğerBana susmak yakışmazYazmak yakışmaz banaKalbinin kırılışına mı üzülürsün yoksaTuttuğun dalların kırılışı mı bu nalanın öncesiSil artık gözleriniAğlama[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hayallerinin yitmesi mi seni bu hale düşürenAyrılık mı var yoksaÇığlığının ucundaSevdiğin gözlerini mi kaçırdı son bakışındaSon tren de mi kalktı istasyondan........Tutunacak ümit mi bırakmadılar sana.......[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Birer birer gitti mi sevdiklerinYalnız mı kaldın hayat vapurundaBelki biri, belki hepsiNe olursa olsunAğlama[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni de sardı figanınBekle geliyorum yanınaBensiz mi ağlayacaksın yoksa..........Bensiz ağlama......[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:48 pm | |
|
Aslında seni seviyorum sevgili.. Sen bana yaşama umudu verdin Seni seviyorum gibi basit bir cümlenin ardına sarılmak korkaklık... Sen benim dünyamsın... İçinde yaşadığım koca bir yaşamsın
O yüzden seni sevmiyorum... Sana daha yüce bir söz söylemek isterdim
Kulağına fısıldayarak Ama sen Cok uzaktasın... Sen hep mutlu kal oralarda sevgili...
Bazen bana ne kadar değer sunduğunu anlamak için, bana öylesine bakan gözlerini görebilmek için sana ihtiyacım olduğunu söyler çağırırdım seni.. Hep yanımda olurdun.. Böyle zamanlarda saçma sapan şeylerden söz eder, boş konuşurdum..
Susarsam gideceğinden korkardım. Evet her an yanımdaydın ama beni sevdiğini hiç söylemedin. Hep söylemek her şey değil dedin..
Bir umutla belki seversin diye düşündüm. Sen hiç bilmedin bunları.. Çoğu geceler Vazgeçmeye çalıştım Senden, gözlerini düşünerek sabahladım..
Ve her sabah doğan güneşle sana yeniden aşık oldum...
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:54 pm | |
| Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun
Zamanla [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun
Olmaz birtanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz
Hazırdım ben de seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun
Anladım ben herşeyi yoruyorum Belki de hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum ♥ `.¸¸.İlk defa sana sus/tum... `.¸¸. ♥
İlk defa sana sus/tum...
İçime sinmediyüzü silinmiş ruhun...
Şairim
bir balkon mermerinesırtüstü uzanıp"Ya düş(er)se/m !" korkulu bedenimleseni yazar/ım gök/hüzüneheybemde ki harflerim azaldıkçadüşlerimi doldur/urum kalemegöğe eğilipkulakların(d)a seni fısıldayacakken fark ederimbir düşü bir hayale anlatamazdım ben...
Sokağın en eski apartmanıdemirkapı önükardeşler marketin kepenkleri dibinebildiğim bütün cümlelerim düş/tüaradım parantez huylu yanlarımısesime uykulu ayrılıklar üşüştü...
Bir damla / abı hayattınbilmedinyaş taşıyan gözü yorgunlarıhep uykusuz sandınoysa uyku susuzdu !
Beyaz omuzlarınınsoğuk terine hayrandı sırtımıssız bir çöle benzemeye çalışırdı cemreli adıniçimi yakardın / adım adımkum kusardı ayaklarımdolu dizgin koşardı taneleri tırnak aralarımakan keser/di parmak büklümlerimi deben büyürdüm..kimseye söylemedenbir yaş daha yürürdüm..sen büyürdüngözümdeki sevda büyürdü / tuzuylave ya/şlarımı taşımaktan bıkardı arşımeminönü hamalına dönerdi yanaklarımağrıyan yanlarıma cesetler yığılırdıtaşıyamazdım
Ah bir dinlenebilsem ağzındabir de susabilsem sana avazım çıktığı kadar...sen / ne olur cüzzamlı hayalimi taşlamaşiir dökmez bu gözler artık...çünkü ben/ yalnızımçünkü sen/ yoksun!
Neden /sadece ihtiyaç duyduğum da hatırlarımyokluğunu...neden raf şairliğimde arar da bulamam seni harf harfhiçbir yazım da tanıdık çıkmaz mı be sanabitiremediğimson tarihli geçmiş [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ime bile baktım..ama sen inatla yok(luk)tun...yani git(lik)tin.. bir damla kahvenekırık ömürlük bir hatırım vardıonu da yitirdin/m...
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Perş. Ağus. 09, 2012 5:57 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bugünlerde küçük bir pencereden bakıyorum hayata,sokak başında yönünü ve adımlarını bilmeyen insanları izliyorum.sanki bir maviliğe takılıyor gözlerim,elimde babamdan yadigar -tahta boncuklar- varher dön derişimde çocukluğum geliyor aklımahani!hani! bebeklerin saçlarına duvak yapardım, -çiçeklerden taç,bilyelerden göz-şuursuzca kahkahalar atar hayata,avucumun içinde taşırdım o küçük yüreğimi ahh!!![Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]nasılda değişti her şey
..şimdi ise bir odanın içinde kendimle yüzleşiyorum sık sık.pişmanlıkları , geçmişten arta kalan acıları ,ve birde arada iç çekişleri diziyorum beynime tek tek
sevdalarım geliyor aklıma; biriktirdiklerimyitirdiklerim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bu gece berbatlığa soyundum kahretsin kalemim hüzün nakkaşı. hüzünlere savuruyor yalnızlığımın fırtınası yıldızlar değil de (keşke keşke) senin parmakların olsaydı saçlarımı okşayan efkar tepesindeyim karşı dağlarda kızıl orkestra elimde notalar [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*ah sevgilim ah* sensiz beni kaldır kırık bir şehrin ortasına at Akdeniz sahillerinde sensizliğim ağlasın yarım çekilmiyor bu hayat be sigaramı yaktım yine tutuşmuş bütün kibritleri değirerek yarama duman dumanım
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne çok hatırlıyor insan yalnız kalınca geçmişi yüreğim mola ver biraz yoruldum hem böylece gecikir biraz süzme kanın saçılma hevesi bekler
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] süslü yaşama bir gül eklenir anlıkta olsa nasılsa EyLüL kızıyım severim sarı güneşi zamanla unuturum her serzenişi geçer
prangalı mor dudaklarımda kederlerim orkestra susar, boncuklarım düşer, çocukluğum biter, zamana dönerim yüzümü. sensizlik içimden bir su gibi kayıp gider annemin döşünde bulurum kendimi ve ağlarım için için ve yeniden başlar her şeY.
alıntı | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Cuma Ağus. 10, 2012 3:42 pm | |
| Susmakmış söylenmeyenleri anlatmakBilmiyordumBen o sırada seviyordum Haberim yoktu
seviyordum Bir volkan gibi Kendine sığmayan nehir gibi Serseri bir bıçağın bağrımda açtığı Sıcak kazıntısı gibi Akan kanımı sevdiğim gibi seviyordum Haberim yoktu Namert olayım haberim yoktu Gülüp oynuyor Hayatla dalga geçiyordum Şarkıları [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]i ben yazıp ben okuyordum Bilmiyordum susmakmış bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ın ayracı Sustuğu zaman beni seviyor sanıyordum Ben o sırada seviyordumNasıl anlarsanız anlayın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ıKim bilir belki bir ceylanınSuya düşmüş telâşıKim bilir belkiAz önce ölmüş birininBoşlukta asılı kalan bakışlarıKim bilir
kim bilirBelki ben severkenÇoktan geçip gitmiş olan bir bulutunBir daha gelmeyecek olan sancısıBen o sırada seviyordumNamert olayım yalanım varsaBen o sırada seviyordum | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Cuma Ağus. 10, 2012 3:48 pm | |
| Hadi kalk sevdam, bir gün batımı daha..[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir kara akşam seyri daha
Deniz kokan bu hava her iç çekişimde ciğerlerimi biraz daha yakıyor.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hüzün buharlanıyor gözlerimde, tutmasam yağmur olup yağacak sanki
Hadi sevdam kalk
Meltemini coşturduğun yüreğin,... bu sefer matemlere mahkum
Sende her suçlu gibi boynunu büküp cezanı çekmelisin belkide
senin suçun en ağır olanı;sevmek
Nasıl masum bir edayla bakarsın hala gözlerime..
dedim ya senin suçun en ağır olanı! Hadi kalk sevdam bu mevsimden göçme vakti, bilirsin biz sıcağa alışık değiliz, hep hazandır bizim mevsimimiz, hep hüzündür gitmelerimiz.. Hadi kalk
Bir kopuş daha gerçekleşmeli bu bahar kendi yüreğimden
Sessizliğin çığlıklarına kulak asmamız, ve o sessizlikle ağlamamız lazım
Biraz utanmamız, biraz hoyratça esip biraz da susmamız
Hadi bu deli poyraz alır gider yoksa bizi
Bak duydun mu bu sesi
ardında bıraktıgım yüreğimden esen deli poyrazın izi..
Hadi kalk sevdam! bu akşamın mateminden gecenin karanlığına yol alma vakti geldi.. Hadi kalk bak vakit gitme vakti
!! | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Cuma Ağus. 10, 2012 3:50 pm | |
| Varlığına alışmıştım tam sen gittiğinde. Yokluğun varlığından daha durgun daha huzurluydu.
Sen yokken seni özlemek sen varken özlemekten daha az incitti beni. Ömür boyu yanımda olma sözlerini hiçbirzaman ciddiye almamış olmam sadece şansımdandı, yoksa seni sevecek kadar salaktım. Gidersin diye korkuyla geçen onca gece geçti, seni düşünerek. Sen asla gitmedin. Ama gelmedin de. Paylaşmayı daha küçük bir çocukken öğrenmiştim. Bilmezdim büyüyünce acıtacağını konu sen olduğunda.
En son senin için çarptı bu kalp deli gibi. En son senin için gözlerim dalıp gitti uzaklara her gece olduğu gibi. Benim değildin belki ama. Hep sen, benimle tamamlanmış olan eksiklerine bakıp daha fazlasını isterken, ben sende yeni boşluklar yaşıyordum. Daha çoğunu isterken sen, bense yarımlarında kayboluyordum. Kaç kez vazgeç dedi bu yürek, kaç kez yolun kenarındaki ormana girip yok olmak istedi.
Senin varlığını bilmek bile yeterken bana, sende kendimi yok hissetmek "yok olduğumdan b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a" ne düşündürebilirdiki bana? Oysa düşünsene, ne coşku doluydu yüreklerimiz başlarken yeni bir hayata. Gecelerimizide, gündüzlerimizi de adamaya hazırdık birbirimize, koşulsuz, içten ve sımsıcak duygularımızla. Yaşadığımız her an unutulmaz, doyumsuz ve vazgeçilmez olacaktı. Sen bir sonbahar rüzgarında savrulmuş bir gül yaprağı bense taç olacaktım sana. Şimdilerde, kim savruluyor ve kim onu sarmaya çalışıyor karıştırıyorum artık. Ben bu uykuları, böyle uykuları unutalı çok olmuştu. Acı uykusu, hüzün uykusu, korku uykusu. Ama çok sürmez esaretim biliyorum, Içimdeki bu yenilginin acısı sürsede yıllarca, bir yolunu bulup kavuşurum özgürlüğüme. Şimdi gitmek zamanı belki, geride yaşanmış yada yarım kalmış anları bırakarak. Sende tüm ürkekliğinle, tüm hatalarınla, tüm eksiklerinle, tüm haklı gördüğün yalanlarınla vede vicdanınla başbaşasın şimdi. Hepbir şeyler tamamlancak değil ya, bu da böyle yarım kalsın. Yine yanıldım. İlk acım değil ama en büyük acımsın. Sevmemeye yemin etmiştim kimselerikendimden daha fazla sevmeycektim uğruna hiç bir şey feda etmeyecektim. seni sevmek için sana ihtiyacım yokki benim... | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Cuma Ağus. 10, 2012 3:52 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevmek dedim.''...'' dedim ''...'' dedi!! Yoluna ölmek dedi.Yol dedim.Alıp başını gitmek dedi.''...'' dedim ''...'' dedi!!Gitmek dedim.Bir Ahh çekip dostlardan ayrılmak dedi.Dost dedim.Durdu bana baktı''...'' dedim ''...'' dedi!! dost diye mırıldandı.Yüreğime nasıl koysam bilemediğim dedi''...'' dedim ''...'' dedi!![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yürek dedim.Dünyaları içine sığdıramadığım dedi.Dünya dedim.Hayatın bir yüzü dedi.''...'' dedim ''...'' dedi!![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yüz dedim.Ardında ne gizli bilemediğim dedi.Giz dedim.Hep çözmeye çalıştığım dedi.Çalışmak dedim.Bitmeyecek öykü dedi.Öykü dedim.Binlercesini içimde gizliyorum dedi.Gizlemek dedim.İşte''...'' dedim ''...'' dedi!! her şeyin bitimi dedi.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevda dedim.Ellerimde bir çiçeklePeşinden koştuğum dedi.Koşmak dedim.Hayat''...'' dedim ''...'' dedi!! bir maraton dedi.Hayat dedim.Öyle kısa ki! dedi.Niçin kısa? diye sordum.Yaşanacak çok şey var''...'' dedim ''...'' dedi!! zaman yok dedi.''...'' dedim ''...'' dedi!!''.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yaşanması gereken ne var? diye sordum.Aşk dedi.Kaç kere? diye sordum.Bin kere dedi''...'' dedim ''...'' dedi!! milyon kere AŞK.''...'' dedim ''...'' dedi!!Neden bir kere değil? diye sordum.Bütün [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ların toplamı''...'' dedim ''...'' dedi!! en yüce ve tek [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dedi.Önce ona varsan olmaz mı? diye sordum.Keşke olsa dedi''...'' dedim ''...'' dedi!! ama önce yoğrulmak gerek.Acı çekmek mi? diye sordum.Evet''...'' dedim ''...'' dedi!! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] acısında yok olmak dedi.Yok olunca! dedim.İşte gerçek [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ta o zaman yaşamaya başlarsın dedi.''...'' dedim ''...'' dedi!![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gerçek [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]! dedim.Büyük o! dedi.Durdum. Durdum. Ve sustum!Neden sustun? diye sordu.Yüreğim titredi sanki dedim.Neden? diye sordu.Bilmiyorum dedim. Büyük O!"Evet dedi. Büyük O!Nerede? diye sordum.Her yerde dedi.Nasıl? diye sordum.Yüreğini aç dedi.''...'' dedim ''...'' dedi!!Yüreğimi açmak! dedim.Bir tebessümle bak her şeye dedi.Tebessüm dedim.Her kapının anahtarı dedi.Kapı dedim.Girmeden bilemezsin dedi.Ya korku! dedim.Bilinmeyenden korkar insan dedi.Ben kimim? diye sordum.Sevgiyle beslenensin dedi.Durdum. Durdum. Yine sustum.Kimsin? diye sordum.SEN'im dedi.''...'' dedim ''...'' dedi!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seni Seviyorum" Dedim"Bende Seni" Dedi... | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Cuma Ağus. 10, 2012 4:05 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gittin, kanadı kırık kuştum Sustum, sözlerine küstüm Hani kırılırsın siyaha Nöbet nöbet geceler boyunca, Dün güne dize gelince, Yürek acılara doyunca, O tez dönüsün gec olunca, Kendime tahammülü öğrendim.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kördüm, bilendim, seni unutmayı öğrendim.. Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim, Acıya duvar gibi durmayı ögrendim, Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi, Köksüz, bağsız durmayı öğrendim.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Vazgectiysen hep sağnak yağışlarımdan, Vazgectiysen bitmek bilmez kışlarımdan, Korkma kimseye ödenecek borcum yok, Yok saymayı ben senden öğrendim..
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Cuma Ağus. 10, 2012 4:17 pm | |
| ''Aşkı dövmek lazım Kalbe terbiyesizlik ettiğinde! ..''[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çin Lokantası.........[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'beni sevmene asla izin vermeyeceğim'diye yazmıştın kapımdaki not defterimekendi kapımı çalmak zorunda kalmıştımiçerde olmadığımı bile bile[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gövdeni hatırlıyorum ansızın bu kış ormanında işteuzun, büyük, parlaksiyah ve vahşi!parçalayacak kadar siyahve onarabilecek kadar vahşi![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sanki[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a hayattan daha fazla özen gösteren, çocuksuama hep parçalanmış, hırpalandıkça palazlanmış bir ziyaretçi![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gövde'nin tarihi'nde yan yana dururdu yalnızlıklarımızplastik ve acımasız, zehirli ve karmaşık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kısaca, birbirlerine sevgiyi öğretmeye çalışırkenbirbirlerine kan içirdiklerini anlayan iki serseri aşık![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ellerin saklamaya çabaladığı o şehir gecesibaşın omzumda, gözlerin kapalı, saçların açıkgiderken citroen: dudaklarını döven neon gazıdudaklarındaki kazı tozu, 'ölelim mi? ' demiştinbak şimdi tam sırası![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dağlarda bir çin lokantasıydık senle benmüşterisizmütemadiyen ağlamaklıiçin için eğlencelitemiz...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]çevresinde çizgifilm hayvanlarının oynaştığıbir çin lokantasıydık dağlarda senle benbir tahta masa, iki iskemleyle sınırlıydı ülkemiz!meselayeni pişmiş pirinç pilavı dilinin üstünde yürürdü kokarcave sağ kulağındaki yabanıl bitki örtüsü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]biz birbirimizin çatalı, bıçağıbiz birbirimizin incecik hırsızı, gönül süsüayrılık, bir yutulmaz lokma gibi kaldı boğazımızda!sevgilim, sevdanın sevdaya ettiğini etmez et, kemiğesarayın çıkışlarını tutarken uyuşturucu ve kaftanmerdivenlere yığılıp ölen son şehzade[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] son fırsat, kaçınılmaz son düet, son soytarının son yemini son sonsuzluğa dokunan küstah kızıl kanaviçe! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dağlar, dersini verir acının kuşkusuz aslolan, savruk ruhlara yakışan sahici ölümler bulmakta [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yoksa kimin kimin tabutunu çakacağı mühim değil! gecenin koynuna ihanet, bir gibi sokulmakta! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Işıktan ışığa geçen o tenha yolda o karanlık nefes alışta ve o darmadağın boğulmada seni sevmeme asla izin vermediğin o kör noktada o hırçın, o fazla erkek, fazla kadın noktada [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tanımadığım tanımaya kalkışmadığım izahı zor, kavranması imkansız bir hastalık gibi ilerledim. iz sürmedim ad sormadım dönüp bakmadım ardıma! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatırla sevgilim, mutlaka sen de hatırla o kadar çok kovaladık ki hayat içersinde kendi kendimizi mecali kalmadı hayatların b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a hayatları yakalamaya! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'beni sevmene asla izin vermeyeceğim' diye yazmıştın kapımdaki not defterine ben de eklemiştim altına: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ı dövmek lazım kalbe terbiyesizlik ettiğinde! ..' [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] küçük İskenderalıntıdır | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Ağus. 13, 2012 4:53 pm | |
|
UzakLarda bir adam sevdim Kendimin ne yanina dönsem onu anLatirdi Ömrümün ne yanina kacsam onu tutardi. Adi neydi? Umudumun icinden gecti.
Adi neydi? Gri dumanLiydi gözLeri Kor parcaLari gizLenirdi derinLerinde
Öptügümde yakardi gözLeri
Sevdiginde gün batar gibi Sevdiginde aksam gibi bakardi. Cocuktu gözLerinin küLLeri ÖzLediginde yetim gibi bakardi.
UzakLardan bir adam sevdim Beni isizLiginas aLdi .
Her sesi hoscakaL der gibiydi
Her bakisi birakma beni...
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Ağus. 13, 2012 4:54 pm | |
| Şeytani ve acımasızdı sensizliğin getirdikleri. Tanı konulamıyordu
Teşhis edilmemiş hastalıklar listesine giriveriyordu, Sabaha kadar ateşten yanar halde adını sayıklamalarım. Yanıldım
Ayrılıkmış adın
Yalnızlığın lehçesini öğrenmemiştim henüz, Aynı dili konuşamıyorduk işte bu yüzden
Sevdanın güncesi tutulamıyordu ayrılığınki kadar. Riskli zarlar atıldı, Ve rakamlar ayrılığı gösterdi.. İskambil kâğıtlarının kahramanları değildik ne yazık. Kupa kızı ve sinek valesi kadar bile, Yan yana gelemiyor olsak ta, Kabullendirmiştik kendimizi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] denilen kumarlara. Dikte ettiğimiz kalıplar vardı Ve bizi hep yanılttı. Diktatörce yaklaştık sevdaya, Yan yanayız diye hep birbirimizin kalacağız sandık
Seni Seviyorumları sıra cümleleri gibi, Tekrarladık durduk. Boş zamanlarımızda gördük yalnızca birbirimizi, Görüşebilmek için boş zamanlar yaratmadık, Ya da dolu zamanlarımızı boşaltmadık Biriyle birlikte olmayı bir fark olarak gördük, Aşkın ayrıcalık olduğunu fark etmedik
Güç beğenir ya da anlaşılması zor yanlarımızı Aşka yöneltip, Bunların özgüvensizlik olduğu fikrini ıskalayıp, Durmadan tartışmanın, Savunma olduğunu düşünüp durduk
Gereksiz ayrıntılarla dolu geçmişimizi Dağınık bırakıp, Geleceğe yaydık
Yani sevgili; Ne sen beni, Ne ben seni
Biz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ı hak etmedik!
| |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Ağus. 13, 2012 4:56 pm | |
| | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Ağus. 13, 2012 5:00 pm | |
| | |
| Konu: Geri: BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: Ptsi Ağus. 13, 2012 5:05 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ne Zaman Bitiverdi Bu Aşk Bilmiyorum Benim Kendimle Kaldığım Anlarda mı, Yoksa Seni Unuttuğumu DüşündüğünO Yalnız Zamanlarda mı ?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gideceksen Eğer, Anlamsız Sözcüklerle Zorlama Kendini Bilirsin An Gelir Sözcükler Yetersizdir, Bu Yeni Doğan Bir Aşk İçin Ne Kadar Doğruysa,
Biten Bir Sevda İçin
de Geçerlidir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bilirim Ne Telafuz Edebilir Ne de Anlatabilirsin, Derim ki Sessizce Git Gideceksen Hiçbirşeye, Hiçbir Lafa Gerek Duymadan Eşyalarını Toplayıp, O Hep Bakıp Durduğun Çiçeklerini, Sevdiğin O Müzikli Kutuyu Alıp Gitsen Yeter Bana Sessizce Git ki Gidişin de Gelişin Gibi Kolay Gelsin Bana... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seni Durdurmayı Düşünmedim Hiçbir Zaman, Elbet Gelişin Gibi Gidişinin de Bir Nedeni Vardır Sessizce Git ki Kalan Yanlızca Hüzünlerle, Gözyaşları Olsun Durmadan Bakıp Durduğum Deniz Manzaramla, Üzerine Oturup Yazdığım Koltuğum Kalsın Yanımda Ne İnsanlar, Ne Dostlar Gerekir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Senin Gitmenin Acısını Yaşarken Sessizce Git ki Sessizlikte Yıkılı Versin Yüreğim, Kan Ağlasın, Acı Çeksin, Haykırıp Lanetler Etsin, Dünyayı, Hayatı, Yaşamı Kötülesin Öyle Çok Şey Söylesin ki, Hiçbir Şey Söylemeye Gücü Yetemesin... Bir Zahire Dönüşmesin Kalbim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lanet Ediyorum Gidişini Bile Görmeye Dayanamayan Yüreğime, Seni Durdurmaya Çalışmayan, Sımsıkı Tutup Saramayan Bedenime Lanetler Ediyorum Kan Akıyor Bedenimden, İçli Şarkılar Yetmiyor Sen İnerken Merdivenlerden Ben Yanlızca Boş Bir Odada Küfürler Ediyorum Kendime Gitme Bile Diyemiyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | BELALIM_PH ,DAN SIIRLER& RESIMLI SIIRLER: | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|